Borkorcsolya az új januári etyeki program neve

2023. január 20.

Folytatódik az Etyeki Piknik rendezvénysorozat: érkezik a Borkorcsolya január 21-én. Etyek szerelmesei jól tudják, hogy ez csupán az első idei esemény, hiszen hónapról-hónapra jönnek majd az izgalmas tematikus programok.

Igazán hangulatos elnevezést kapott az idei első Gasztrosétány esemény. A Borkorcsolya a nevéhez méltó izgalmas programokkal és gasztronómiai kínálattal vár minden érdeklődőt. Érdemes tehát január 21-én Etyekre látogatni, hogy igazán jóízűen kóstoljunk bele az új évbe. Raktározzunk be minél többet a finom téli falatokból!

Januári borkorcsolya bőségtál

Az év első Etyeki Piknikjén biztosan jól fog csúszni a sokféle gőzölgő forralt bor, tea, puncs, grog, forró csoki és számos vérpezsdítő ital. Természetesen nem hiányozhatnak mellőlük a gasztromeglepetések sem: a disznótoros finomságok és a szarvaspörkölt vezeti a borkorcsolya felhozatalt. Emellett minden helyszín megfelelő harapnivaló borpárosítással készül. Falatozás közben ismét szól a zene: élő jazz, bakelitek, de hüttés harmonika is gondoskodik a szívmelengető etyeki alaphangulatról.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy idén is az „Egész évben Etyek” mottójukat fogják követni. Ennek megfelelően havonta jelentkeznek majd tematikus, borkulturális eseményeikkel, a jól ismert etyeki hangulattal. Így februárban a Pincenyitogató, márciusban pedig a Dűlőbisztró következik majd.

hóban gyerekek állnak szüleikkel, a kép jobb oldalán egy manónak öltözött ember hegedül
Fotó: Roxer Produkció

A Piknik weboldalán a teljes év programja elérhető már.

Azok számára, akik a tudatosságra törekszenek, mutatjuk, milyen etyeki borokat kóstolunk már bortesztjeinken, és azok milyen eredménnyel végeztek.

Forrás: sajtóközlemény alapján

Címlapfotó: Camille Brodard/Unsplash