A harkányi Dráva Hotel megújította a 4 csillagos minősítését

2022. október 29.

A harkányi Dráva Hotel**** ebben a hónapban újította meg a Hotelstars szerinti 4 csillagos minősítését, így ismét, teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a Dráva Hotel egy nagyon jó szálloda! Erről is mesélt Puch Eszter, a Dráva Hotel Thermal Resort**** ügyvezetője.

Gratulálunk! Milyen borok szerepelnek az Önök borlapján, ami felkeltheti a Vince Magazin olvasóinak figyelmét?

A harkányi Dráva Hotel**** együttműködik több borászattal, tagja a Villány-Siklósi borútnak, általuk minősített szálloda. Igen széles kínálat szerepel a borlapon, amely évente 2-3 alkalommal frissül. Az összeállításnál figyelünk a vendégeink igényeire, így a könnyedebb, frissebb borokból jelenleg nagyobb kínálattal szolgálunk. Villány közelségéből adódóan a vörös borok sem hiányozhatnak a Dráva Hotel bor-kínálatából, mostani borlapon személyes kedvencem a Polgár Pincészettől a 2018-as Therapy Cuvée, vagy a Vylyan pincészettől a Montenouvo Cuvée, de érdekes megfigyelni ahogy egy-egy horvátországi tétel iránt nő a vendégeink érdeklődése.

borospalack, két pohár egy szobában
Fotó: Dráva Hotel

Említette, hogy több pincészettel kapcsolatban állnak. Mely pincészetekkel dolgoznak együtt?

A Dráva Hotelből indulva 1 órán belül 5 jelentősebb boros régió is elérhető. A mohácsi, a villány-siklósi, a szekszárdi, a pécsi és a beljei területek könnyedén megközelíthetőek. Mondhatom, hogy az összes villányi borászattal van, volt, vagy lesz közös programunk, közvetítünk csoportot hozzájuk, vásárolunk bort tőlük, vagy nyújtunk szálláshely szolgáltatást a vendégeiknek. A horvátországi beljei borászatokkal egy-egy tétel, vagy tematikus borkóstoló kapcsán működünk együtt, kisebb csoportokat szervezünk hozzájuk. Az éttermi, a konyhai és az értékesítés területén dolgozó kollégáim mindent megtesznek azért, hogy a magas minőségű étel kínálathoz megfelelő borok kerüljenek a vendégek elé.

Dráva Hotel szobabelső ággyal
Fotó: Dráva Hotel

Csoportok utaztatása kapcsán merül fel a kérdés: lehet-e bort bevinni a szállodába?

Természetesen lehet, bizonyos feltételek mellett. Ugyanakkor jobban kedveljük azt, ha a csoport a borászt hozza be a Dráva Hotelbe, és egy kihelyezett borkóstolón, boros játékokon keresztül történik meg a tételsor kóstolása. Nyitottak vagyunk, megoldunk mindent, de szeretjük, ha a kívánságokat előre egyeztetni tudjuk.

két pohár színes italokkal, mögöttük kék víz
Fotó: Dráva Hotel

Milyen Vince napi kínálattal csábítják a Dráva Hotel****-be a borkedvelőket?

Tudjuk, hogy a bort kóstolni annak születési helyén a legfenségesebb, így nem konkurálunk a villányi újbor szentelés, liba vacsorák és hordós tétel kóstolás lehetőségével. Kiegészítő szolgáltatásként libás szobai bekészítést, magas színvonalú szálláshely szolgáltatást, wellness-t és transzfert kínálunk. Induljon a Dráva Hotelből a villányi Márton napozás! Legyen a vendégünk!

Dráva hotel helyisége fa padokkal, kőfallal
Fotó: Dráva Hotel

(promóció)
Címlapfotó: Dráva Hotel