Egy éjszakára megelevenedik a Gatsby Budapesten, bárki a részese lehet!

2023. január 16.

Februárban jön a Gatsby Night, ahol egy estére bárki visszarepülhet a múlt század húszas éveinek Amerikájába.

2023. február 11-én átalakul a Haris Park (1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.) bálterme, és kecsesen magára ölti a roaring twenties köntösét egy éjszakára: A kastély nagy sikerű, húszas évek ihlette partiját szervezik meg.

fekete ruhás nők és férfiak nevetnek
Fotó: Haris Park

Ki ne szeretne legalább egy éjszakára a 20-as évek Amerikájába visszarepülni, amikor szesztilalom volt érvényben, a füstös lokálokban mégis hajnalig ropták a charlestont és a swinget a vendégek, kezükben egy pohár pezsgővel?

Akinek van kedve csatlakozni, megteheti 2023. február 11-én. A budai Haris Park a kastéllyá változik. Az este folyamán a zenei időutazásunkat könnyedén végigjárhatjuk mind a charlestone, mind a foxtrot, vagy akár a ragtime waltz lépéseivel is!

gatsby, tányéron színes ételek
Fotó: Haris Park

A Gatsby Night az elegáns, de mégis felszabadult szórakozás mellett meglepetés showelemekkel is lenyűgözi a jelenlévő közönséget.

kéken bevilágított teremben egy akrobata mutat be gyakorlatot
Fotó: Haris Park

Az est folyamán modern kényelemmel és kiszolgálással, a kor hangulatát megidéző fogásokkal, koktél-és pezsgőbárral készülnek a vendéglátók. A jegyár a korlátlan étel-és italfogyasztást tartalmazza (kivéve: champagne bar).

A 2022-es eseményről itt látható egy kis ízelítő:

Mindenki, aki ott szeretne lenni ezen különleges eseményen, itt megvásárolhatja a belépőjegyet. Vigyázat! A városban nincsenek titkok, hamar terjed a party híre!

Cím: Haris Park (1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.)
Dátum: 2023. február 11.
Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00
Dresscode: Gatsby

Hölgyeim és Uraim: Let’s Gatsby!