Az ország legjobb koktélbárjait keresik!

2024. április 11.

A legjobb budapesti és vidéki koktélbárokat és bártendereket keresik.

2024-ben a GoodSpirit Rum & Cocktial Show szervezői immár hatodik alkalommal kívánják elismerésben részesíteni azokat a legjobb budapesti és vidéki koktélbárokat és bártendereket. Az elismerést azok a helyek és személyek kaphatják meg 2023-as munkájuk alapján, akik saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát. A szavazás már elindult, a szakmai elismerésére jelölt bárokra és bártenderekre ezen a linken lehet szavazatot leadni 2024. május 5-ig.

mol campus, panoráma, asztalok, székek, pult
Fotó: VIRTU Restaurant

A 2024-től a Vince borműhelyeknek otthont adó VIRTU Restaurant több kategóriában is kapott jelölést. Maga az étterem ott van az Új koktélbár kategória szűkített listáján. Másrészt a Top 5 Bartender kategóriában a VIRTU három munkatársa (Gémes Hajnalka, Fuchs Dávid, Steier Máté) is jelölt.

Szavazni tehát ezen a linken lehet május 5-ig a kedvencekre. Szavazzunk és részesítsük elismerésben a legjobb budapesti és vidéki koktélbárokat és bártendereket! Aki pedig részt vett már valamelyik 2024-es Vince borműhelyen és jól érezte magát, bátran szavazzon a VIRTU-ra!

Címlapfotó: Kobby Mendez / Unsplash