Új helyszínre költözik Magyarország egyik kedvenc boros eseménye

2024. január 09.

Mostantól a rendezvény rangjához igazán méltó exkluzív körülmények várják az érdeklődőket.

Bátran állíthatjuk, a 2023-ben indított Vince Borműhely alig egy év alatt hazánk egyik kedvenc boros rendezvényévé nőtte ki magát. A Vince Borműhely több, mint egy hagyományos tematikus borkóstoló. Hisszük, hogy egy palack bor mesél: borról, terroirról, történelemről. Egy palack bornak közösségépítő szerepe van és aki egyszer ráérez az ízére, még többet és többet akar. Emberekből, és ismeretekből is. Mi is így vagyunk ezzel, éppen ezért hívtuk életre a Vince Borműhelyt, ahol lehetőséget biztosítunk bárkinek, hogy borrajongók társaságában, remek borokat, ínycsiklandozó falatokat kóstolgatva mélyítse ismereteit, s kössön akár új barátságokat.

asztalok, székek, háttérben borospalackok
Fotó: VIRTU Restaurant

Az elmúlt szűk egy év alatt a Vince Borműhelyben mutatkoztak már be a Vince Magazin tesztjén legmagasabb pontszámot kapott chardonnay és egri csillag borok, de tartott kóstolót a már minden hazai szakmai díjat elnyert Figula Misi és a 2023-ban a Borászok Borászának választott Heimann Zoltán is.

2024-re nemcsak marad a lendület, de meg is újul némileg a Vince Borműhely. Új helyszínre költözik, méltó és végleges otthonra lel Budapest felett. Havi rendszerességgel ezentúl az újbudai VIRTU Restaurant falai között várja a borszeretőket. A Lágymányosi-öböl MOL Campusának 28. emeletén található top gasztronómiai élménypont nemcsak a hazai és regionális konyha legjavát kínálja vendégeinek, kiváló minőségben. Borválasztékával és borkóstoló termével máris a hazai borbarátok és borszakértők fellegvárává vált.

emberek ülnek asztalnál, mögöttük növények
Fotó: VIRTU Restaurant

Az első Vince Borműhelyre a VIRTU Restaurantban a város aranyló fényei felett februárban kerül sor. Az előadó és a tematika egyelőre legyen meglepetés, annyit azonban elöljáróban elárulhatunk, hogy egy igazi magyar borlegendával találkozhatnak az érdeklődők. A mindenkori aktuális információkkal a Vince Rendezvényeink menüpontjában fogunk jelentkezni.

Címlapfotó: VIRTU Restaurant