A nyár leglassabb élményével vár minket a Vince!

2024. április 17.

A tavalyi nagy sikerű debütálás után idén nyáron is jön a Vince Slow life!

Bisztró gasztronómia. Prémium borok. Csend. Természet. Igényes társaság és felejthetetlen élmények. Ez a Vince Slow life, amiből 2024. júniusában következik a második felvonás.

De mi is az a slow life? Szó szerinti fordításban „lassú élet”-et jelent. Átvitt értelemben lelassulást, elszökést a városból, vidéki levegőt, minőségi programokat, minőségi szállást, kiváló borokat és ételeket, jó társaságot, új barátságok születését. És mindezt tálcán felkínálva. Nekünk nincs is más dolgunk, csak jelentkezni, átutalni az összeget és utána hagyni, hogy kényeztessenek. Ez a Vince Slow life.

2023-ban a Vince Slow life útja Balatonszepezdre vezetett, idén júniusban az úti cél a festői szépségű, magyar Toszkánának is nevezett Káli-medence. A bázis az egyik legújabb szálláshelyen, a köveskáli Hotel Mandillában lesz. Itt valóban megtapasztalhatjuk, milyen az igazi édes semmittevés. (A képre kattintva rögtön le is foglalhatjuk a helyünket.)

A többi, vagyis a konkrét program, a meglátogatásra kerülő borászatok és egyéb helyek neve egyelőre maradjon titok. Annyit viszont már most elárulhatunk, vétek lenne kihagyni ezt a felejthetetlennek ígérkező élményt. Aki tehát jönne, már most jegyezze be a naptárába, hogy nehogy rászervezzen: 2024. június 7-9. Vince Slow life a Káli-medencében.

Találkozzunk a magyar Toszkánában és élvezzük együtt a dolce vitát!

Címlapfotó: Vlah Dumitru / Unsplash