Kerüljön somlai pezsgő a fa alá!

2022. december 14.

Jó hírünk van a pezsgő-különlegességek rajongóinak: a Fehérvári Borbirtok 5 tradicionális pezsgővel robbant be az idei őszi-téli szezonra és ez még csak a kezdet…

Fehérvári András és csapata semmit sem bízott a véletlenre. Pezsgőik debütálását hosszú évek gondos munkája előzte meg mind szőlészeti, mind technológiai fronton.

“Prémium pezsgőt készítünk, ami méltó a Somlóhoz és képes felvenni a versenyt a hazai, valamint a nemzetközi élvonallal. Ahogy borainknál, úgy pezsgőink esetében is a tradicionális technológiákat ötvöztük az innovatív ízvilággal, hogy megmutassuk, a somlai szőlő lehet modern, friss és szerethető úgy, hogy közben nem veszíti el a vidékre jellemző klasszikus, ásványos jegyeket sem. Ebben szerencsére francia pezsgőmesterünk, David Bourdaire, valamint vezető borászunk, ifj. Kamocsay Ákos, remek partnernek bizonyultak: pezsgőink eleganciájuk és csipetnyi bohémságuk révén önmagukban is ünneppé varázsolják a pillanatot” – mondta Fehérvári András.

pezsgő, öt fekete nyakú, zöld palack egy asztalon
Fotó: Fehérvári Borbirtok

A Fehérvári Borbirtok termékei tökéletes ajándék lehetnek a pezsgőkkel most ismerkedőknek is. Kínálatukban találkozhatunk olyan csemegékkel, mint a divatos és sikkes Reserve Brut Rosé pezsgő, ami csodás színével és krémességével egy-kettőre a hölgyek nagy kedvence lehet. A klasszikusabb, száraz fehérpezsgők kedvelőinek a Reserve Brut, Reserve Extra Brut vagy Reserve Extra Dry-t ajánljuk, míg a ritkaságok rajongóinak a Brut Nature lesz a favorit.

zöld üveg, mellette egy átlátszó pohárban sárga folyadék
Fotó: Fehérvári Borbirtok

A Fehérvári Borbirtok pezsgői elérhetők online, a borászat webshopjában, valamint viszonteladó partnereiknél. Még nem késő megrendelni őket, hogy odaérjenek a karácsonyfa alá!

(promóció)
Címlapfotó: Fehérvári Borbirtok