Az életműdíjas borász tart kóstolót a Vince Borműhelyben
Különleges tokaji borkóstoló indítja a 2025-ös évet. Az eseményre megváltott belépő karácsonyi ajándéknak is kiváló.
Egy ritkaságnak számító, ritka borkóstolón egy igazi borász legendával vehetnek részt a borbarátok 2025. február 27-én a Vince Borműhelyben! A 2024-ben Vince Életműdíjjal kitüntetett tokaji borász, Bacsó András mutat be borokat pályafutása több mint 40 évének legújabb fejezetéből, a Mariasy Birtok tételeiből és mesél hozzájuk a munkásságáról, Tokajról és első sorban az általa ezerarcúnak tartott furmint fajtáról.
Jegyek korlátozott számban az alábbi képre vagy szövegdobozra kattintva vásárolhatók.
MARIASY PINCE X VINCE: RITKA BORKÓSTOLÓ EST TOKAJ SZÍVÉBŐL!
Kezdjük az évet egy igazán ritka borkóstoló élménnyel! Vegyünk részt a családias borkóstolón, ahol Bacsó András Vince Életműdíjas borász bemutatja tokaji, parányi szőlőskertjének legszebb borait! Az est fénypontja a furmint három arca lesz: csendesbor, pezsgő és aszú formájában.
A FURMINT SZŐLŐ VARÁZSA: A FURMINT 4 ARCA
A furmint első arca: CRÉMANT DE FURMINT
Méthode traditionnelle, szüret augusztus végén.
Kóstolt tétel: MARIASY CRÉMANT DE FURMINT 2021
A furmint második arca: FURMINT DRY A VINUM ORDINARIUM
Szüret szeptember végén, a teljes érettség jegyében, a tölgyfahordó-használat a pince éltető eleme.
Kóstolt tételek: MARIASY TOKAJI FURMINT 2021, MARIASY TOKAJI FURMINT 2020
A furmint harmadik arca: FURMINT A KÉSŐI SZÜRETBEN
Az ízek gazdagsága, mézes tündöklés.
Kóstolt tétel: MARIASY TOKAJI FURMINT 2024, Késői szüret
A furmint negyedik arca: TOKAJ FOLYÉKONY ARANYA, ASZÚ
Tokaji Aszú, a Puttonyos, Aszú, a nemes rothadás, misztikus csoda, szüret október végén, november elején.
Kóstolt tételek: MARIASY TOKAJI ASZÚ 2019, MARIASY TOKAJI ASZÚ 2016
A szőlő szeretete, a hagyományok újra értelmezése, a kísérletezés öröme új távlatokat nyit TOKAJ életében. Kóstolni érdemes!
INFORMÁCIÓK
Időpont: február 27. 18 óra, Virtu Restaurant
Jegyek: korlátozott számban IDE KATTINTVA érhetők el!
Kóstoljuk meg, hogyan ötvöződik a tradíció, 40 év tapasztalat és az elegancia egy palackban!