Vince alap borcsomagok: a legbiztosabb boros választás

2024. január 30.

A Vince kedvezményes alap borcsomagjaival utazás, töprengés és sorban állás nélkül biztosíthatjuk, hogy mindenkor fel lesz töltve otthon a hétköznapi boros készletünk.

A Vince alap borcsomagjai az ünnepet hozzák el a hétköznapokba. Váratlanul becsengető baráti társaság? Kedd esti vacsora a kedvesünkkel? Gyors, könnyed ajándék a péntek esti buliba? Ezek az alkalmak nem a prémium borok kóstolásáról szólnak, nem a házassági évfordulókról és nem a születésnapokról. De ez egyáltalán nem is baj! Nem mindig a boroké a főszerep! A Vince alap borcsomagok éppen az általuk kínált kényelemmel, kiszámíthatóságukkal és kedvező árukkal bűvölik el a közönségüket.

Kényelmes, mert ha egyszer előfizetünk rájuk, onnantól kezdve minden hónapban érkeznek, nem lesz tehát gondunk az alap borkészletünkre. Nem kell többé kiszállnunk a fotelból, elmennünk a boltba és tanácstalanul ácsorognunk a bortól roskadozó polcok előtt.

Kiszámítható, hiszen a borcsomag minden hónapban megérkezik. Sosem kell azon aggódnunk, van-e borunk a kedd esti marhapörköltbe (és marhapörkölt mellé) vagy hogy mit bontsunk váratlanul betoppanó barátainknak.

Kedvező árú, hiszen a Vince Borcsomagoknak 2024-től ingyenes a szállítása, vagyis a meghirdetett áron kívül semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk. És még ajándék is jár a borok mellé, a VINCE Magazin aktuális száma!

A Vince alap borcsomagok 2024. február 1-től elérhetők Klasszik ötös válogatás, Fehér trió, Vörös trió és Duó változatokban. Mostantól mindig a hónap első napját érdemes figyelni, hiszen a csomagok mindig ezen a napon újulnak meg. (Azoknak természetesen már nem kell figyelniük, akik előfizettek, hiszen mindig automatikusan kapják a választott kategóriájuk új összeállítását.)

És akkor még egyszer: kényelem, kiszámíthatóság, kedvező ár. A Vince alap borcsomagokkal minden borbarátnak garantáljuk ezt a hármast. További információkért, illetve a csomagok megrendeléséhez ERRE A LINKRE kell kattintani.

Ünnepeljük a hétköznapokat a Vince alap borcsomag boraival!

Címlapfotó: LightField Studios / Unsplash