Vince Gála: napokon belül indul az Early Bird jegyek értékesítése

2023. augusztus 25.

Új jegykategória és hatalmas akciók: érdemes csoportosan és minél előbb megvásárolni a belépőjegyet a 2023-as Vince Gálára.

2023. november 18. a magyar bor ünnepe. Második alkalommal költözik a Szépművészeti Múzeum falai közé a Vince Gála, a bort és kultúrát szerető közönség legnagyobb közösségi eseménye. (A 2022-es ínycsiklandó fotók IDE kattintva érhetők el.)

A 2023-as Vince Gála új jegytípussal érkezik

A csodálatos helyszín, a kultúra, valamint a bor, mint „műalkotás” tökéletes hármasát még hangsúlyosabban szeretnénk idén megjeleníteni. Ezért bevezettünk egy jegy kategóriát Art and Wine néven. Ez a típus nem csak korlátlan borfogyasztást foglal magában a Vince gálán, hanem egy VIP tárlatvezetést is a Pierre-Auguste Renoir képeiből „A festő és modelljei” címmel megrendezett kiállításon.

Biztosítsuk magunknak és barátainknak korán a jegyet

Akárcsak az Art and Wine, az összes többi jegytípus megvásárolható a Vince Gálára már szeptember 4-től már az Early Bird akció keretében. Az Early Bird időszakban jelentős kedvezménnyel vásárolhatók jegyek. Tovább nő a kedvezmény azok számára, akik társasággal érkeznek, a kétfős és négyfős jegyeknél egy főre még alacsonyabb ár jön ki (lásd lenti táblázat).

FONTOS: mindegyik jegytípus korlátlan borfogyasztásra jogosít.

Vince Gála Early Bird jegyárak

  • Early Bird Korlátlan jegy: 14 990 Ft
  • Early Bird Korlátlan Páros jegy: 26 500 Ft
  • Early Bird Korlátlan Négyes jegy: 49 000 Ft
  • Early Bird Premium jegy: 16 990 Ft (welcome pezsgő + korlátlan borfogyasztás + üdvözlő falat + Vince Gála borkoktél)
  • Art and wine jegy: 26 990 Ft (welcome pezsgő + korlátlan borfogyasztás + kiscsoportos VIP-tárlatvezetés a Renoir kiállításon)

Early Bird csak szeptemberben

Az Early Bird akció szeptember végéig tart, utána már Early Birdnél magasabb áron lehet megvásárolni a jegyeket. Érdemes tehát minél előbb és – mint említettük – az egész társaságnak megvennie a belépőjét.

Találkozzunk 2023. november 18-án a Szépművészeti Múzeumban a Vince Gálán és ünnepeljük együtt a magyar bort.