Február 29-én valami nagyon különös dolog fog történni 120 méterrel Budapest fölött

2024. január 29.

A szökőév februárjának utolsó napján különleges eseménynek lehetünk tanúi, részesei.

2024-ben megújulva tér vissza Magyarország egyik kedvenc boros eseménye, a Vince Borműhely. Az egy éve elindított Vince Borműhely több, mint egy hagyományos tematikus borkóstoló. Hisszük ugyanis, hogy egy palack bor mesél: borról, terroirról, történelemről. Egy palack bornak közösségépítő szerepe van. Talán nem véletlen, hogy alig egy év alatt kialakult egy lelkés kemény mag, akik visszatérő vendégei a Vince Borműhelynek.

2024-ben nekik is kedvezünk újításainkkal. Azzal például, hogy nagyjából havi rendszersséggel rendezünk Vince Borműhely kóstolókat a legváltozatosabb témákban. Az elsőt február 29-én: a Furmint Február hónap és a fajta tiszteletére a hazai furmintok legjavát mutatja be Mészáros Gabriella nemzetközi borakadémikus. (Jegyet az alábbi képre vagy dobozra kattintva lehet vásárolni.)

És ez még nem minden! 2024-től a Vince Borműhely Budapest és egész Magyarország egyik legimpozánsabb helyére költözik. Elfoglalja a rangjához illő exkluzív, elegáns helyet, hogy valóban a magyar borok egyik legnagyobb ünnepe legyen. Az új helyszín az újbudai VIRTU Restaurant exkluzív borkóstoló terme. A VIRTU Restaurant a Lágymányosi-öböl MOL Campusának 28. emeletén található top gasztronómiai élménypont. Nemcsak a hazai és regionális konyha legjavát kínálja vendégeinek, kiváló minőségben. Borválasztékával és borkóstoló termével máris a hazai borbarátok és borszakértők fellegvárává vált. Mostantól tehát 120 méterrel a Duna fölött, a város aranyló fényeit csodálva merülhetünk el a legjobb hazai borok változatos világában.

Ne felejtsük, először 2024. február 29-én Mészáros Gabriella kalauzolásában A furmint legjava hat tételes kóstolón. Mindenkit várunk szeretettel, élvezzük és ismerjük meg a magyar borokat hazánk egyik legkülönlegesebb helyszínén. A mindenkori aktuális információkkal a Vince Rendezvényeink menüpontjában fogunk jelentkezni.

Címlapfotó: Erwan Hesry / Unsplash