Bormagazin extrákkal: még tart az előfizetői nyereményjátékunk

2023. február 22.

Egy bormagazin, egy izgalmas gasztro könyv és egy kényeztető wellness hétvége a Vince Magazin legújabb ajánlatában.

„A pandémia után lassan talán minden visszaáll a régi kerékvágásba. Szabadon mozoghatunk, járhatunk étterembe, és megihatunk egy pohár bort egy bárban, legyünk szinte akárhol is a világban. Valami azonban velünk marad: az óvatosság, az egészségünk fontossága és egy kis adag bizalmatlanság az ismeretlen dolgok iránt. Így aztán a fogyasztók is változnak, ahogy az is, hogyan lehet őket hatékonyan
megszólítani.

A fogyasztóknak a borral kapcsolatosan már szakszerű kérdéseik is felmerülnek. A valóban kíváncsi fogyasztónak már nem elegendő a borász által többször elmesélt történet. Az új generáció tudni akarja, hol termett a szőlő, milyen körülmények között dolgoznak a munkások, milyen jövőképe van a borászatnak, főleg a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal és talán a digitalizációval kapcsolatban. Egyszóval az új fogyasztó valamilyen platformon keresztül kapcsolódni akar azokhoz, akik a bort készítették, mert ez adja a bor és a borászat egyedi élményét és autentikusságát.”

A fenti sorokat Romsics László, állandó szaktanácsadónk, a Csányi Pincészet vezérigazgatója jegyezte le, amikor arra kértük, próbálja meg megjósolni a jövő bortrendjeit. A teljes cikk a 2023/2 februári lapszámunkban teljes terjedelmében elolvasható.

Egy bormagazin küldetése

Ugyan mi nem egy konkrét borászat vagyunk, bormagazinként a célcsoportunk nagyjából ugyanaz. A fogyasztó. És a mi elsődleges feladatunk, hogy hozzájuk eljuttassuk az újdonságokat, trendeket, mi az, amit érdemes kóstolni (esetlegesen mi az, amit ne). Képezzük magunkat, igyekszünk naprakészek lenni nemcsak az itthoni, hanem a világpiaci újdonságokból is. Ennek szellemében állítjuk össze hónapról hónapra magazinunkat, és a bortesztjeinken is igyekszünk mindig megújulni.

Örülünk annak, ha a fogyasztó – esetünkben olvasó – elkísér bennünket ezen az úton. Idéntől már nem éves, hanem megújuló előfizetést kínálunk: azaz ameddig az olvasó elégedett a kapott tartalommal, mi küldjük a magazint.

Új előfizetőink számára most a készlet erejéig két könyv közül csomagolunk egyet az aktuális lapszám mellé. Váncsa István Évszakok ízei és Dan Buettner Hosszú élet titkai könyve minden gasztromán könyvespolcán jól mutathatnak.

Aki igazán szerencsés, az pedig még akár egy wellness hétvégét is nyerhet a harkányi Dráva Hotelbe!

A két könyvből limitált készlet áll rendelkezésre, előfizetőnként egyet osztunk ki. Azok számára tudjuk garantálni az ajándékot, akik nem halogatják sokáig a döntést. Az előfizetői nyereményjátékon itt lehet részt venni, a játékszabály pedig itt olvasható el.

Címlapfotó: Scott Warman/Unsplash