Wellness, könyv és lélegzetelállító borok: különleges nyereményjáték a Vincével

2023. február 09.

Alig kezdődött el az új év, az ember máris visszavágyik a „téli szünetbe”. Nos, a Vince Magazin előfizetői nyereményjáték keretein belül most segítünk, hogy teljesüljön olvasóink kívánsága!

Különleges előfizetői nyereményjátékot hirdet a Vince Magazin: február hónapban új előfizetőink között kisorsolunk egy felejthetetlen wellness hétvégét a harkányi Dráva Hotelben!

A Dráva Hotel karnyújtásnyira fekszik a Villányi borvidék lenyűgöző borászataitól: Bock, Gere, Polgár, Sauska… hogy csak néhány nevet említsünk. Egy bőséges, finom reggeli, majd kezdődhet is a bortúra! Este pedig jöhet a lazítás a wellness részlegben, az aktuális Vince Magazin társaságában…

Persze, most bizonyára felmerül az olvasóinkban, hogy arra, hogy éppen övé legyen a wellness hétvége kevés az esély… éppen ezért, mi fokozzuk a lehetőségeket!

Mit tartogat még az előfizetői nyereményjáték?

A téli pihenés nem lehet teljes egy jó könyv, no meg finom étkezések nélkül! Váncsa István fanyar humorával átitatott Évszakok ízei című könyvében számtalan recepttel és történettel örvendezteti meg olvasóit. Akár azokat is, akik úgy döntenek, hogy előfizetnek a Vince Magazinra…

Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.

Ha Dan Buettner neve esetleg nem is hangzik ismerősen, S. Takács András és Cseke Eszter neve biztosan az lesz! Az On the Spot alkotói nemcsak lencsevégre kapták a hosszú élet titkait és receptjeit, hanem jóvoltukból most káprázatos könyv formájában is elérhetőek. Az Open Books kiadó gondozásában jelent meg a Hosszú élet titkai című könyv, amely most szintén új előfizetőinkké lehet.

Olvasson bele!

„Öt évvel később ismét egy tucat szakember kíséretében tértem vissza. Akkoriban fejeztem be a National Geographicba szánt cikkemet, A hosszú élet titka címmel, amely bolygónk három olyan területét térképezte fel, ahol a legtovább élnek az emberek – ezeket a helyeket neveztük el Kék Zónáknak. A kifejezés már korábban is létezett, demográfusok használták először egy ilyen szardíniai régió kutatása során. Mi aztán kiterjesztettük a terminust minden olyan térségre a világon, ahol az átlagosnál hosszabb ideig élnek. Okinava ezen a listán is előkelő helyen szerepelt.
Elhatároztam, hogy egy új online kutatás során jobban megismerkedem az okinavai életstílussal.”

A két könyvből limitált készlet áll rendelkezésre, előfizetőnként egyet osztunk ki. Azok számára tudjuk garantálni az ajándékot, akik nem halogatják sokáig a döntést. Az előfizetői nyereményjátékon itt lehet részt venni, a játékszabály pedig itt olvasható el.