Márciusban ismét ProWein

2024. január 20.

Fontos információk a világ legnagyobb nemzetközi bor- és szeszesital-vásáráról.

A düsseldorfi ProWein 2024. március 10-12. között újra a világ legnagyobb nemzetközi bor- és szeszesital-kínálatával várja a szakembereket. Több mint 60 országból közel 5700 kiállító tölti majd meg a düsseldorfi vásárközpont 13 pavilonját, összesen 71 ezer négyzetméternyi kiállítói standon. A világ minden tájáról érkező több mint 50 ezer látogatót jövőre több újdonság is várja, ezek közül kiemelkedik a szeszesitalok pavilonja, mely mostantól „ProSpirits” néven a szeszesitalok központja lesz, mintegy 300 nemzetközi kiállítóval. A látogatók számos más érdekességet is találnak, beleértve a „same but different” trendshow-t, ahol a legfrissebb trendeket és kézműves italok széles kínálatát mutatják be.

csarnokban egy stand körül emberek
Fotó: ProWein

A következetes szakmai orientáció mellett a ProWein sikerének másik titka, hogy bepillantást enged a jövőbe. „Mindig partnerként viszonyultunk a borászathoz és a szeszes italok ágazatához, felkaroltuk a piaci igényeket” – fejtette ki Peter Schmitz, a ProWein igazgatója. „ProWein Zero” néven külön „no-and-low” szekció is lesz idén, alacsony alkoholtartalmú vagy alkoholmentes borokkal és egy kóstolózónával.

A magyar részvétel immár hagyományosan is nagy, több mint 50 hazai kiállító lesz jelen a közösségi és egyéni standokon, borászatok, pálinkafőzdék és további népszerű szeszesitalok is képviseltetik magukat.„A ProWein szakvásár, a ProSpirits és a same but different trendbemutató egyedülálló együttese teljességgel rendhagyó a borok és szeszes italok világpiacán. Nincs még egy olyan szakvásár a világon, ahol a szerte a világból összesereglő nemzetközi szakmai látogatók ilyen átfogó, naprakész és rendkívül érdekfeszítő kínálattal találkozhatnak” – foglalta össze Peter Schmitz.

(Promóció)
Címlapfotó: ProWein