A legendák köztünk járnak!

2021. november 07.

Neked ki vagy mi számít kultikusnak, legendásnak, ikonikusnak? Valószínűleg zenészek, színészek, vagy éppen autóversenyzők, sportolók jutnak az eszedbe első körben, ami teljesen rendben is van. De van egy terület, ahol szintén megtalálhatóak a sztárok, mégpedig hordható formában!

A klasszikus a trendi?

Az Adidas Superstar az a modell, ami történelemmel büszkélkedik. Ez önmagában rendkívüli tény, hiszen főleg mostanság annyira gyors a változás, hogy olykor a régi sorozatok teljesen eltűnnek. Ám a gyártó páratlan terméke nem járta be ezt, a lefelé ívelő pályát. Ugyanis bár egy kis időre elhalványulni látszott a népszerűsége, de újabban ismételten az élen teljesít! Az alacsony szárú, amúgy eredetileg kosarazásra tervezett cipő pont ugyanannyira partiviselet, mint amennyire a parkban is megállja a helyét. Szóval ha a sztárság ezen, lábakra tervezett szintjére szavazol, akkor annak előnyeit az élet számos területén maximálisan kihasználhatod.

A Superstart 1969 óta gyártja a német brand – egészen döbbenetes állandóságot jelent ez a cipők és a divat változó világában. Az ismertségét és felkapottságát leginkább Kareem Abdul-Jabbarnak köszönheti – az NBA szupersztárja, a világhírű kosárlabdázó egy ideig ebben riogatta ellenfeleit. Volt olyan időszak, amikor az NBA háromnegyede ebben pattogtatott… Bár a cipő klasszikusan a sportpályára volt való, hamar beszivárgott az utcai divatba, és ott is ragadt. Világhírű zenészek, énekesek, művészek viselték a vörös szőnyegen is!

Na, de hogyan volt képes fennmaradni ez a típus úgy, hogy a vele együtt felbukkanó variációk többségének aktuálisan már se híre, se hamva? Nos azért jó ötlet megkeresni a válaszokat, mert azok neked is sokat adhatnak. Például az egyik ok a minőség. Az a típusú megbízhatóság, aminek hála a sportcipődet nem kell két hónap használat után lecserélned. Ugye azért ez anyagilag sem mellékes pozitívum. Aztán a másik ok a megújulásra való nyitottság, azaz a folyamatosan megjelenő innovációk. Olyan fejlesztésekkel operál a gyártó, amik a te kényelmedet és elégedettségedet szolgálják. A harmadik nyomós ok meglétéről pedig a saját szemeddel is meggyőződhetsz: ez a stílusosság, divatosság!

Hogyan toppanhat be mindez az életedbe?

Roppantul egyszerűen! A forrás az FTSHP! A hely, ahonnan pillanatok alatt a kosaradba dobhatod azt a variációt, ami a leginkább megfelel az egyéni elvárásaidnak, elképzeléseidnek. Aztán rövid idő elteltével már élvezheted is pazar választásod számtalan előnyét, a lépteid könnyedségét és persze a trendi megjelenésed elismerő tekinteteket vonzó mivoltát!

A fotó forrása: Footshop.hu