6 kutyabarát hely Budapesten, ahová beülhettek egy baráti találkára

2022. október 10.

Ha te sem szereted otthon hagyni a négylábú társadat, akkor a listán szereplő éttermek és bárok biztosan tetszeni fognak, ugyanis mind kutyabarát.

Szerencsére nagyon sok kutyabarát étterem és bár található már Budapesten, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk közülük néhányat.

1. KIOSK (1056 Budapest, Március 15. tér 4.)

A KIOSK-ban spontán baráti találkozásokat és családi ünnepségeket egyaránt szervezhetsz, de ami a legjobb, hogy négylábú barátod is veled tarthat akár a belső részbe is. Ha pedig szép idő van, akkor leülhettek a Dunára néző kinti teraszon, a napfürdőzéshez természetesen finomságok is rendelhetők az étlapról.

2. Púder Bárszínház (1092 Budapest, Ráday utca 8.)

View this post on Instagram

A post shared by Púder Bárszínház (@puderbarszinhaz_official)

A Púder Bárszínházban kellemes környezet, finom ebédmenü és frissítő italok sora várja a kis- és nagy baráti társaságokat. Kedvenc négylábúd természetesen ide is veled tarthat.

3. Mazel Tov (1072 Budapest, Akácfa utca 47.)

View this post on Instagram

A post shared by Mazel Tov (@mazeltovbudapest)

A fűszernövényekkel és fákkal teli Mazel Tov minden bizonnyal elnyeri a kis kedvenced tetszését is. Ha estébe nyúló kikapcsolódásra vágysz, akkor ne hagyd ki semmiképpen ezt a kultúrteret.

4. Marischka (1012 Budapest, Attila út 99.)

View this post on Instagram

A post shared by Etterem • Bar • Vermezo (@marischkabuda)

A budai oldal szerelmesei is örülhetnek, a Marischka ugyanis minden kétlábú és négylábú vendéget szívesen lát. Emellett pedig tradicionális ízekre és finom koktélokra számíthatnak azok, akik ennének és innának is.

5. Madhouse (1061 Budapest, Anker köz 1.)

View this post on Instagram

A post shared by MADHOUSE (@madhousebudapest)

Na most hegyezze fülét a négylábú társad! A Madhouse bárban jutalomfalattal és friss vízzel kínálják a szőrős kedvenceket. A „kutyaszülőket” a kisüzemi sörök széles kínálatával fogja a hely levenni a lábáról.

6. Goodbar Goodburger (1053 Budapest, Kecskeméti utca 6.)

Ha a barátaiddal egy különleges hamburgerre vagy finom italokra vágysz, azokat itt mind megtalod. A kutyusod is természetesen csatlakozhat hozzád.

Szerző: Dimashky-Korompai Tímea
Címlapfotó: GaudiLab / Shutterstock