Országtortát kóstolnánk a Szent István Napok alatt? Itt keressük!

2023. augusztus 17.

A korábbi évek győzteseivel együtt összesen nyolcféle Országtorta lesz kóstolható az ünnepségekre kitelepülő családi cukrászdánál.

Az idei budapesti Szent István napi ünnepségek keretein belül többek között a Mamma Mia Cukrászda jóvoltából lesznek kóstolhatók az idei és elmúlt évek győztes Országtorta különlegességei. Nyolcféle Magyarország Tortájával, köztük az idei nyertes Spicces Fügével, emellett tizenkétféle macaronnal és számtalan különleges ízű, kézműves fagylalttal készülnek a látogatók részére a budapesti Vigadó téren augusztus 18-20-ig, 11 órától 22 óráig.

három rózsaszín macaron egymáson
Fotó: Mamma Mia cukrászda

A rendezvényen kívül a Mamma Mia fagylaltozó a XX. kerületben várja a fagylalt szerelmeseit. A fagylaltozó mindössze pár lépésre a Duna-parttól található, így az élmény része a látványos vízparti panoráma is.

piros-fehér torta, sütemény, málna
Fotó: Mamma Mia cukrászda

A családi vállalkozás közel 30 éve működik töretlen sikerrel, ezen a helyszínen pedig törzsvendégeik körében mintegy 8 éve üzemelnek. 70 féle ízt felvonultató választékuk minden nap frissen, kizárólag kézműves technológiával készül és kerül forgatásra. Így minden nap találhatunk a kínálatban valami vonzót, valami újat. Hitvallásuk a kiváló alapanyagokon túl, hogy egy családként szívüket, lelküket is a fagylaltba keverik. Így képesek ennyi év tapasztalattal a hátuk mögött még ma is újat alkotni.

(promóció)
Címlapfotó: Mamma Mia cukrászda