Különleges vacsorát rendeznek Budapest bohém-negyedében

2024. november 08.

Az ARAZ étterem Budapest bohém-negyedének egy csendes mellékutcájában hívja gasztronómiai kalandra vendégeit!

Egész évben változatos, ízletes heti menüvel,  à la carte fogásokkal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várják a vendégeket az ARAZ Étteremben!

Az étterem belső terasza a nyüzsgő belváros közepén (Nyár utca és Dohány utca sarkán), ám mégis a zajoktól távol, valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget. Egy olyan gasztronómiai élményben lesz része, ahol olykor a modern konyhatechnológia és a tradicionális magyar ételek találkozásával egy egészen új és egyedi jön létre.

Barka Áron, szakállas férfi kötényben
Barka Áron, Chef de Cuisine Fotó: Vince magazin / Acsai Mikós

Az étterem megnyitása óta a csapat oszlopos tagja a Chaine de Rotisseurs nemzetközi gasztronómiai lovagrend bronzmedáljával kitüntetett Barka Áron, Chef de Cuisine.

Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, hiszen minden hónapban megrendezésre kerül egy borvacsora. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek.

étterem asztalokkal, ARAZ
Fotó: ARAZ étterem

November 28-án egy különleges négykezes borvacsorával várnak; két étterem, két kiváló séf és egy borászat – az ARAZ mellett bemutatkozik a Kristinus Borászat és a Lokal47.

A “négykezes” borvacsora egy különleges alkalom, ahol két séf együtt választják ki a borokat, és alkotják meg a tökéletesen harmonizáló menüsort.

Előzetes asztalfoglalás szükséges, a helyek száma korlátozott! Előzetes foglalás IDE KATTINTVA lehetséges.

ételek tányérokon, ARAZ
Fotó: ARAZ étterem

Majd decemberben beköszönt az ünnepi hangulat; ötfogásos szentesti vacsorával, 26-án karácsonyi brunch-al, majd egy szilveszteri gálavacsorával zárja az évet.

(promóció)
Címlapfotó: ARAZ étterem