Bravúr: 7 nemzetközi díjat kapott egyszerre a magyar szálloda!

2023. február 17.

A budapesti luxushotel lakosztályát, fürdőszoba dizájnját, konferencia termeit és éttermeit díjazta a rangos nemzetközi zsűri.

Február 2-án Londonban tartották az International Property Awards 2022-2023 díjátadót, az eseményen a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest lenyűgöző épületének enteriőrjei is elismerésben részesültek. Az International Property Awards a kiválóság világszinten elismert védjegye, amellyel az ingatlanszektor valamennyi ágazatában működő vállalatok legmagasabb szintű teljesítményét díjazzák.

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest európai és nemzetközi szinten is több díjban részesült. A hotel konferencia termein, lakosztályain és fürdőszobáin felül a Spago by Wolfgang Puck Budapest étterem és a The Duchess bár enteriőrjét is elismeréssel tüntették ki.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Matild Palace gyönyörű enteriőrjei újabb díjakat kaptak. Mindig jól esik nekünk, mikor belsőépítészeti és felújítási munkálataink elismerésben részesülnek, hiszen visszaigazolás ez nekünk arról, hogy vendégeinket olyan élményben tudjuk részesíteni, amely felejthetetlen emlék marad a számukra” – mondta Selim Ölmez, a Matild Palace general managere.

A díjak pontos nevei

  • Best International Hotel Bathroom Interior 2022-2023
  • Best International Hotel Conference Facilities Interior 2022-2023
  • Best Hotel Conference Facilities Interior Europe
  • Best Hotel Restaurant Interior Europe (Spago by Wolfgang Puck Budapest)
  • Best Hotel Bathroom Interior Europe
  • Best Hotel Bar Interior Europe (The Duchess)
  • Best Hotel Suite Interior Europe (Maria Klotild Royal Suite)

Interjú az osztrák sztárszakáccsal, aki megálmodta a Spago éttermet a budapesti luxushotel falai között:

Fotók: Matild Palace