Dráva Hotel: gyógyvíz és rengeteg program

2023. október 09.

A harkányi Dráva Hotel bizonyára nem ismeretlen senki előtt. Hallottuk már, hogy a Harkányi gyógyvíz milyen jó, és mennyire szuper hotel található a fürdő mellett.

Azt talán kevesebben tudják, hogy 5 darab a Michellin által ajánlott étterem is könnyedén elérhető a Dráva Hotelből. Több környező étterem is megtartotta, illetve megerősítette a tavaly szerzett díjat! Ezúton is jár nekik a gratuláció! A Dráva Hotel csapatának hatalmas öröm, hogy mindenkor bátran küldhetik oda a vendégeiket. Biztosak lehetnek benne, mind az 5 étteremben el lesznek kápráztatva étel-műalkotásokkal.

medence kék vízzel
Fotó: Dráva Hotel

Az elmondottak miatt a Dráva Hotel szállóvendégeiként érdemes úgy összeállítanunk a hétvégi programunkat, hogy minél több gasztroélményben legyen részünk! Az októberi hosszú hétvégék egyikét szánjuk a kényeztetésre, és engedjük, hogy a wellness, a finom borok, a különleges falatok elbűvöljenek minket. Lassuljunk le egy kicsit, élvezzük a természetet.

A szálloda saját wellness részleggel, fitness teremmel, teniszpályával, bowling bárral várja a vendégeket. Lehetőséget biztosítanak továbbá elektromos autók töltésére, és kérésre lefoglalják nekünk a vágyott étteremben az ebédedet.

Dráva Hotel, a világ közepe

két pohár színes italokkal, mögöttük medence
Fotó: Dráva Hotel

A Dráva Hotelből 1 órán belül 5 borvidék érhető el: Szekszárd, Mohács, Pécs, Villány, Belje (HR) is egy-egy könnyen megközelíthető úti cél. Ráadásul leszervezik nekünk a látogatást, javasolnak bort, éttermet a saját ötleteinken túl!

Kutyabarát szállásról van szó, így a társaság kisállatbarát tagjait sem kell otthon hagyni. Mehetünk együtt, így az őszt egy nagyon különleges helyen kezdhetjük!

Túráznánk? Gyalog? Kerékpárral? A Dráva Hotel csapata ezt is megszervezi nekünk! Adnak túra javaslatot és ha úgy van, kölcsönözhetünk hozzá náluk kerékpárt, vagy elektromos kerékpárt. Napsütésben, madárcsicsergés mellett fedezhetjük fel a szőlőtőkék közelségét, ellátogathatunk az Ős-Dráva Látogatóközponthoz, sétálhatunk a Dráva folyó partján, esetleg beiktathatunk egy Pécsi városnézést, kiállításokkal, Morzsa étterem élménnyel.

dráva hotel szoba, előtérben egy palack bor
Fotó: Dráva Hotel

Hosszabb időt töltenénk ott? Ugorjunk át Horvátországba, a Dráva Hoteltől 20 percre már Horvátország legnagyobb borvidékén találjuk magad. Ősi pincéket, kisebb kézműves borokat készítő pincéket, végeláthatatlan szőlőskerteket képzeljünk el. Bátran vessük össze az ott kóstolt tételeket a Villányi hegy leveivel! Ősz, Villány, Harkány. A Dráva Hotelben várnak ránk!

(promóció)
Címlapfotó: Dráva Hotel