Fergeteges bulival ünnepli 165. születésnapját a leghíresebb magyar cukrászda

2023. október 10.

Ünnepi finomságok, különleges ajánlatok, megújuló kínálat, zene, művészettörténeti előadás és további meglepetések.

Az idén 165. születésnapját ünneplő Gerbeaud Kávéház és Cukrászda rendhagyó, háromnapos születésnapi eseménysorozattal készül kedves vendégeinek. A nagy múltú kávéház méltó módon ünnepli meg fennállásának 165. évfordulóját. Nem csupán születésnapi díszbe öltözik október 13. és 15. között, de kulturális és zenei programokkal is készül. Természetesen az ünnepi finomságok sem maradnak el!

Ezen a hétvégén a Gerbeaud Emil öröksége tortával és a Gerbeaud és Sauska közös pezsgőjével különleges ajánlat keretében ünnepelhetnek a kávéházba látogatók.

Az ekkor debütáló megújult kínálat a már megszokott módon nem csak az édes ízek szerelmeseinek, de a könnyed kávéházi fogások kedvelőinek sem okoz majd csalódást. A halászlé, a hazai sajtokat és felvágottakat kínáló magyar ízelítőtányér vagy a madártej mellett desszertújdonságaik is édes pillanatokat ígérnek. A Sissi tart vagy a házi krémes mellé többek között a Caffé Lánchíd kávékülönlegességet, vagy a ház saját koktélját is megkóstolhatják majd. A Gerbeaud töltött macskanyelv csokoládé válogatása pedig a 165. születésnap alkalmából új, ünnepi díszcsomagolást ölt.

Péntektől vasárnapig minden vendégnek ezek mellett egy kis édes ajándékkal is kedveskednek a születésnap alkalmából. A meglepetések itt nem érnek véget! Az Iparművészeti Múzeum jóvoltából Gerbeaud kincsek is megtekinthetőek lesznek a kávéházban, a kizárólag erre a hétvégére megnyíló, születésnapi mini tárlaton.

Három napig zeneszó tölti be a patinás kávéházat. Eközben olyan programokon is részt vehetnek az érdeklődők, melyek a Gerbeaud család és a kávéház érdekességeit mesélik el Niszkács Anna ügyvezető-tulajdonos és Molnár Gyöngy Krisztina művészettörténész segítségével.

Részletes program a cukrászda Facebook-oldalán található.

Fotó: Kőrösi Tamás / Gerbeaud