Párisi udvar: mi az ÉTOILE sikerének receptje?

2022. október 14.

2022 áprilisában nyitott meg a Párisi Udvar ikonikus épületében az ÉTOILE Champagne Bar. A hely a francia buborékok szerelmeseinek közkedvelt helyévé vált kevesebb, mint fél év alatt.

De mi is a Párisi udvar ÉTOILE bar sikerének receptje?

Kétségtelenül az egyik legfontosabb hozzávaló a különleges és exkluzív champagne kínálat, amelyben a legmagasabb minőségű és világszínvonalú champagne-házak tételei találhatóak meg. A kínálat gondos összeállítását a Head Sommelier-nek, Virágh Csabának köszönhetjük. Virágh Csaba több évre visszatekintő szakértelmével és szenvedélyével járul hozzá a magas színvonalú működéséhez.

asztalok, székek, palackok polcokon
Fotó: ÉTOILE

A kiváló tételek mellé természetesen finom ropogtatnivalók illenek. Ezért a Párisi Udvar executive séfje, Lutz Lajos összeállított egy olyan étlapot, amelyről könnyedén találhat mindenki magának ínycsiklandó falatokat egy pohár champagne mellé. Ilyen például a ropogós hasábburgonya szarvasgombás majonézzel, az ízletes sajt-, sonka- és olívaválogatás és az egyik legnagyobb kedvenc a cheddar sajtszószos popcorn. Az ÉTOILE azonban nem csak gasztronómia élményeknek ad helyet, hanem életteli, nyüzsgő és izgalmas rendezvényeknek is. Az egyik ilyen eseménysorozatuk a Champagne Session, amelynek fő koncepciója, hogy a résztvevők mindig egy adott champagne-házat ismerhetnek meg. Természetesen a hasznos és érdekes információk mellett a tematikus kóstolósorok sem maradhatnak el. Így azoknak is ajánlott a részvétel, akik csak különleges tételeket szeretnének megízlelni. 

Az ÉTOILE szerdától vasárnapig, 18:00-tól 24:00-ig várja a francia champagne kedvelőit!

Címlapfotó: ÉTOILE