Íme Magyarország 10 legjobb rántott húsozós étterme
Vidéki és budapesti egység egyaránt került a legjobb rántott hús lelőhelyek listájára.
A magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele évről évre egyre nagyobb
népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap – egyszerűen nem
tud kimenni a divatból. Hagyományőrző, de ugyanakkor állandó megújulásra is képes, hiszen az
alapanyagok változatossága, a bunda ízesítése és a töltött verziók sokszínűsége mind-mind új
dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál. A jó rántott hús bundája ropogós, a hús a prézli
alatt szaftos és puha, mint a vaj. Az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta
azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat és kiválogatott közülük
10+1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban.
TOP 10+1 RÁNTOTT HÚS az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz szerint
- MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
- Anyukám Mondta
- Buja Disznó(K)
- Déryné
- Hableány
- Kistücsök Room&Food
- Kollázs Brasserie&Bar
- Rosenstein Vendéglő
- Sauska 48
- Spago by Wolfgang Puck
+1. STAND25 (CORDON BLEU)
Címlapfotó: Audi-Dining Guide