Vingardium Borliget: bor, zene és gasztro egy fesztiválon

2023. június 13.

Több mint 30 pincészet, gasztronómiai kiállítók, rengeteg színes program, koncertek a Vingardium borligeten.

Köszöntsük a nyarat a Vingardium Borfesztiválon június 16-17. között. Több mint 30 pincészettel, gasztronómiai kiállítókkal, rengeteg színes programmal, gyerek játszóval valamint koncertekkel várják immáron ötödik alkalommal a bor, zene és gasztró szerelmeseit. Fellépők között lesz többek között a RandomTrip, a Folksz és a Konyha zenekar. A kóstoláshoz a pohárjegyet a Vingardium területén kihelyezett pohárpontokon van lehetőség megvenni, belépés a területre ingyenes.  A fesztivál helyszíne az Erzsébetliget központi része lesz, melyet az Erzsébetligeti Színház társszervezésében valósul meg. Az esemény főtámogatója a Manna ABC – Kertváros.

vingardium, emberek egy parkban  bódék között sétálnak
Fotó: Jakab Attila

BOR – A Borligetben egy hétvége alatt szinte az összes borvidéket végigkóstolhatjuk, hiszen több mint 30 borászati kiállító mutatkozik be a fesztiválon az ország minden tájáról. A teljesség igénye nélkül: Harsányi, Feind, Dominium, Dubitz, Gobri, Kontyos, Csiki, Juhász, Petrényi, Laposa és még sokan mások.

ZENE – A délutáni függőágyban borozgatáshoz hangulatos zene jár, estére pedig megtelik a tér, és fergeteges buli hangulat várható. A nagyszínpadon folyamatos élő zenével és programokkal várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

GASZTRÓ – A gasztróudvarban idén is a finomságok tárháza vonul fel – lesznek különleges sajtok, kézműves hamburgerek, lángos, kürtős kalács és az elmaradhatatlan desszert különlegességek ínyenceknek. A bor mellé mindenki talál magának valamilyen finomságot.

GYERMEKLIGET – Idén is lesz játékpark a fiatalok részére, kézműves asztalok, valamint számos társasjátékkal játszhatnak a nagyobbak, a Játszóház projekt közreműködésével. A Gibbon Slackline-on megtanulhat mindenki kötéltáncolni.

színpadon zenekar, előtte tömeg, esti fények
Fotó: Jakab Attila

A POHÁRJEGY TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT:

  • adott napra szóló karszalagot,
  • borkurzusokra való belépést,
  • 1 db kóstoló kupont,
  • 1db kóstoló borospoharat.

A Vingardium Borliget nyitvatartása:

  • pénteken: 17:00-23:00h
  • szombaton: 13:00-23:00h

Helyszín:

  • Erzsébetliget, 1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/c

Facebook link

https://www.facebook.com/vingardiumborliget

Jegyvásárlás

https://tixa.hu/vingardium_borliget2023

Youtube videó

(promóció)
Címlapfotó: Jakab Attila