Már csak 1 hely kiadó a nyár leglassulósabb programján!

2024. június 05.

Pezsgős reggelik, ínycsiklandó helyi ételek, minőségi borok, pincelátogatások, balatoni panoráma, csend, természet, igényes társaság, felejthetetlen közösségi élmények és egy cseppnyi dolce vita egyetlen jegy áráért.

Itt az utolsó lehetőség, hogy jelentkezzünk a Vince Slowlife balatoni gasztro- és boros hétvégére, ami idén 2024. júni 7-9-én kerül megrendezésre! Ha szívesen indítanánk a nyarat pezsgős reggelikkel, medencézéssel, balatoni panorámás és olasz vacsoraestekkel, pincelátogatásokkal, borozással és hosszúra nyúló éjszakai beszélgetésekkel, akkor ne habozzunk, mert már csak egyetlen utolsó hely kiadó! (A képre vagy a szövegdobozra kattintva juthatunk a foglalási oldalhoz.)

A 2024-es Vince Slowlife jegy az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza 2 fő részére

  • 5 teljesértékű gourmet étkezést (2 borvacsora, 2 pezsgős reggeli, 1 ebéd), 
  • 2 éjszakára szóló szállást a Mandilla Hotelben, 
  • 2 pincelátogatást és borozást, 
  • transzfer szolgáltatást és Vince borsort

A jó hír: a foglaláson kívül nekünk nem kell semmi mással foglalkoznunk! Minden programot, étkezéseket, szállást, de még a transzfer szolgáltatást is a Vince csapata intézni. A vendégeknek marad a feltöltődés és a szórakozás péntektől vasárnapig.

Miről is szól a slowlife koncepciója?

A Vince Slowlife hétvégék a minőségi hedonizmus és a lelassulás jegyében telnek. A 2024 júniusi balatoni hétvégének részei lesznek pezsgős reggelik, ínycsiklandó helyi ételek, minőségi borok, pincelátogatások (Laposa, Káli Kövek), a balatoni panoráma, a csend, a természet, egy igényes társaság, meganyni felejthetetlen közösségi élmény és egy cseppnyi dolce vita. Ezek várnak ránk, ha a párunkkal együtt részt veszünk a Vince Slowlife kiscsoportos hétvégéjén. A szállás kényelmét a Mandilla Hotel garantálja.

Vigyázat! Már csak egyetlen páros hely kiadó! Ezt az alábbi dobozra kattintva lehet lefoglalni.

Ünnepeljük együtt a nyarat egy jó lelassulással a Balaton északi partjának festői lankái között!