Íme a tea, ami komoly állapotjavulást hoz a cukorbetegeknél

2022. október 09.

Kiss Lászlónál cukorbetegséget diagnosztizálták 2010-ben. Nagymamája teájának köszönhetően azonban a mai napig nincs szüksége inzulin injekcióra. Titkát ezért idővel megosztotta másokkal.

„Sosem éreztem magam olyan magányosnak, mint 2010. május 5-én. Ekkor közölték az orvosok, hogy a hasnyálmirigyemre nem számíthatok tovább, a következő állomás a dialízis. Egy pillanatra megijedtem, de tudtam, bármi lesz is, a családomra és a legjobb barátaimra számíthatok. Egymásután jutottak eszembe a legszebb közös pillanatok. Ki hitte volna, hogy pont a nosztalgiázás fog megmenteni?” E szavakkal kezdi bemutatkozását az általa alapított Delion honlapján Kiss László.

Lászlónál hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak, ennek következtében minimum élethosszig tartó inzulin injekció kúra várt rá, a rosszabb forgatókönyv azonban veseelégtelenségről és folyamatos dialízis kezelésről szólt. László azonban egyiket sem akarta. A nagymamájára gondolt, aki hozzá hasonlóan küzdött a hasnyálmirigyével, mégis úgy élt le egészségben 90 évet, hogy soha nem merült fel a dialízis szükségessége. Ekkor hasított bele a felismerés.

Abban a pillanatban megértettem, hogy a családi teareceptúra volt az, ami megmentette – olvasható a már említett honlapon.

Próbáld ki te is a Delion gyógyteákat, rendeld meg a neked megfelelő keveréket az Ínyenc kézműves piactéren!

Előásta hát emlékeiből a receptet, majd egy metszőollóval útnak indult. Több láda virágot gyűjtött össze, mellé beszerezte a gyógynövényeket, csalánt, csipkebogyót, hársvirágot és a többieket és ácsolt egy keretes szárítót a padláson. Nem sokára elkészült az első főzet. Így kezdődött 2010-ben a Delion gyógynövényteákat előállító családi vállalkozás története.

László azóta is issza a teát, a diéta betartása mellett ezzel olyan állapotba hozta magát, hogy nincs szüksége injekcióra és a dialízis réme se fenyegeti. Csodával határos javulásának híre ment, sokan megkeresték, így ma már másoknak is készíti a gyógyteákat – és nem csak a diabétesz „ellen”. Ma már összesen 10 féle Delion teakeverék kapható, a diabétesz kezelése mellett többek között méregtelenítésre, zsírégetésre, májproblémákra, légzőszervi betegségekre, illetve regenerációs célokra.

A Delion teakeverékek is megvásárolhatók az Ínyenc kézműves piactéren, ahol további 650 féle kézműves termék közül válogathatsz és rendelheted meg őket kényelmesen otthonra.

Címlapfotó: Farzad Mohamadi / Unsplash