Idén már 4 napos lesz az ország legnagyobb kerti partija!

2024. január 28.

Magyarországon egyedülálló varázslatos környezet, zene, tánc, jókedv, sok finom bor és falat várja az érdeklődőket.

Az idei tavasz ismét elhozza (nem csak) a miskolciaknak a környék legunikálisabb borgasztronómiai rendezvényét 2024. május 16. és 19. között. Mondhatni, tAVASzi szél bulit áraszt!

Immár négynaposra bővült a XII. Avasi Borangolás, hogy a szervezők még több érdeklődőnek mutathassák meg város szépségeit. Hogy még többen csodálkozhassanak rá az Avas rejtett kincseire, magukba szippanthassák az ódon történelem és a pezsgő élet mámorító keverékét a hegyoldal kanyargós kis utcáin, és egészen új és meglepő élményekkel térhessenek haza Miskolcról.

Ez a fesztivál hiába tizenkettő, nem egy tucat! Erről meggyőződhet minden látogató, aki májusban ellátogat hozzánk, és részese lesz ennek a valóban kivételes forgatagnak. Számos újdonsággal készülnek, amelyekről – mint ígérik – később részletesen beszámolnak. A csodálatos helyszín, a különleges pincesor, az ország legfinomabb borai, a gasztronómiai kalandozások, a sokszínű zenei kínálat, a kultúra és a jókedv már védjegyei a rendezvénynek. Ezek nélkül természetesen 2024-ben sincs Avasi Borangolás.

zöld domb, fák, emberek
Fotó: Avasi Borangolás

A rendezvény folyamatosan zöldül. Idén az eddigieknél is jobban igyekeznek megóvni nemcsak a történelmi, hanem természeti környezetet és mindenki egészségét. Ennek fényében 2024-ben is keresik majd a legrátermettebb, legügyesebb, legerősebb vállalkozó szellemű kicsi és nagy borangolót, a valódi szuperhőseinket, akik elnyerik az AVASember és a KisAVASember címet.

Véssük hát fel a naptárunkba: XII. Avasi Borangolás, 2024. május 16–19., Miskolc. Az Avasi Borangolás első napja szakmai nap, a pincék május 17-19-ig tartanak majd nyitva.

Várnak minden kedves Borangolót 2024-ben is a város legnagyobb összeölelkezős, több napos kerti partijára! További információk az esemény honlapján.

Címlapfotó: Avasi Borangolás