Borsodi Szitu: tisztán árpamalátával készül a Borsodi

2022. október 07.

Magyarország egyik kedvenc sörét kukorica nélkül, tisztán árpamalátából, komlóból és vízből főzik. Ez a Borsodi Világos, amelyet kiegyensúlyozott, jellegzetesen karakteres kesernyés íze és aranyló színe mellett dús, finom pórusú habkorona jellemez.

A Borsodit mindig is az jellemezte, hogy a hagyományok megőrzése mellett bátran próbált ki új irányokat, ízeket. Legyen szó az első széles körben elérhető, hazai ízesített sörről, a Borsodi Frissről, az első alkoholmentes sörről, a Borsodi Pólóról vagy éppen az első fémdobozos csomagolásról; sosem ijedtünk meg az újításoktól. A tisztán árpamalátából készült Borsodi sör egy hasonlóan nagy lépés, ugyanakkor a recept fejlesztése során folyamatosan bevontuk a márka rajongóit, hogy a hagyományokhoz leginkább illeszkedő, még kiegyensúlyozottabb ízvilágot hozzunk létre.” – emeli ki Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a Borsodi Világos kapcsán.

A sörkedvelők a kedvenc Borsodis éttermükben vagy sörözőjükben akár csapolva is kipróbálhatják a tisztán árpamalátából főzött Borsodit.

Látogass el a Borsodi oldalára és tudj meg még többet a kedvenc söreidről.

(támogatott tartalom)
Címlapfotó: Világos (borsodi.hu)