Romantikus randi a felhők fölött

2024. június 20.

Exkluzív pezsgőkóstoló, lélegzetelállító panoráma, sofőrös autó az est végén – most valóban életre szóló élménnyel lephetjük meg szerelmünket.

A következő Vince Borműhely tökéletes alkalom arra, hogy kedvesünket, kiválasztottunkat elkápráztassuk. Panorámás pezsgőkóstoló Budapest fölött, aminek a végén egy Ford Mustang Mach-E és sofőr visz minket haza – mi kell még?

2024. június 27-én a Vince Borműhely „Mesteri champagne kvartett” program keretében a világ legnevesebb champagne házainak (Ruinart, Moët & Chandon, Veuve Clicquot) különleges tételei kerülnek a poharakba. Ráadásul az élményt a Mol Campus 28. emeletén, 120 méterrel a Duna felett található VIRTU Étteremben élhetjük át kedvesünkkel. (A képre vagy a szövegdobozra kattintva máris megvehetjük a belépőket.)

Előtte azonban még irány az étterem panoráma terasza, a welcome ital ugyanis a panoráma teraszon lesz felszolgálva. És nem is akármilyen! A Chandon Spritz a 2024-es nyár slágeritala: a valenciai narancsot is tartalmazó koktél friss, édes és fanyar egyszerre, pompás és fényűző aperitif! Éppen olyan, amivel egy randit érdemes elkezdeni.

Az étterem különtermében az ültetett kóstolón pedig az alábbi 4 tételt kóstolhatjuk:

  1. Moët & Chandon Brut Imperial
  2. Ruinart Blanc de Blancs
  3. Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old
  4. Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015

A felejthetetlen randi nem érhet véget máshogy, mint a közös hazaéréssel. Erről az esemény szervezői és a Ford közösen gondoskodik. A vendégeket Ford Mustang Mach-E gépkocsik és sofőrök szállítják haza.

2024. június 27-én legyen a szerelem napja! A Vince Borműhely „Mesteri champagne kvartett” kóstoló tökéletes alkalom arra, hogy meglepjük meg és kedvesünket egy életre szóló élménnyel. (A képre vagy a szövegdobozra kattintva máris megvehetjük a belépőket.)

Címlapfotó: DaYsO / Unsplash