Sauska borral és pezsgővel a jó ügy szolgálatában

2023. szeptember 01.

Mi lehet közös egy hangulatos estében a barátokkal, egy családi ünnepben, vagy egy vállalati rendezvényben?! Sauska termékeivel most jó ügyet szolgál.

A koccintáskor mosolyra húzódó száj és a szemekben tükröződő vidámság, melyekben testet ölt a résztvevők együttes öröme. Ilyen alkalmakra készült a SAUSKA Borászat és az Ökumenikus Segélyszervezet különleges jótékonysági bora illetve pezsgője. Nemcsak az esemény pillanatait tehetik emelkedetté, hanem fontos társadalmi ügyet is szolgálnak. A limitált palackszámban készült Brut hagyományos érlelésű, elegáns pezsgő. (Korábbi Vince teszten kiváló eredménnyel szerepelt.) A 2016-os Villányi Cuvée pedig merlot, kékfrankos, cabernet franc és cabernet sauvignon házasítás.

emberek borral a kézben a Sauska eseményén
Fotó: Fekete András

Minden – akár ajándékként – vásárolt palack 1500 Ft támogatást jelent az Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy ételt, otthont, esélyt adhassanak rászoruló családoknak. A korábban vállalatok számára elérhető jótékonysági termékek immár közvetlenül a pincészet webáruházából is megrendelhetők!