Az 5 legjobb sörös ajándék karácsonyra!

2022. december 20.

Hordozható sörcsap és jótékony hatású póló. Ilyen és ehhez hasonló sörös ajándék ötletet gyűjtöttünk össze az alábbi cikkben.

Szinte mindenkinek van egy barátja, vagy családtagja, aki odavan a sörökért. Egy üveg sör ajándékba (még díszdobozban tökéletes söröspohárral csomagolva is) inkább biztonsági játék, miközben egy igazi hasznos és kreatív sörös ajándék megtalálása nem egyszerű feladaat. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt olyan karácsonyi ajándékötletet mutatunk be, aminek minden  sörimádó örülni fog!

Fizzics Nitro-Style Draft Pour

A csapolt sör szerelmeseinek a Fizzics Nitro-Style Draft Pour biztosítja, hogy minden sör friss és hűsítő legyen. A szerkezet mindenféle méretű dobozzal és üveggel kompatibilis, és mindössze négy AA elemmel működik. A Fizzics tehát egyszerűvé és hordozhatóvá tette a sörcsapot, ami a különböző kirándulások és partik során kifejezetten előnyös lehet – írja a VinePair.

Yeti Can Insulator

Semmi sem rosszabb, mint amikor a sörösdoboz felmelegszik az ember kezében. A Yeti megoldja ezt a problémát a Collster Can Coolerrel, amely három különböző méretben, valamint nyolc színben kapható. A strandon vagy a szabadtéri grillezések alkalmával az ilyen kulacsok biztosan jól jönnek majd.

Beer Is For Everyone póló

A Beer Is For Everyone nonprofit szervezet küldetése, hogy építse kézműves sörösök közösségét. A Beer Is For Everyone pólóval egyszerűvé válik a sörrel kapcsolatos gondolatok és érzelmek megosztása. Ráadásul az eladott pólókból származó bevétel egy részét a Beer Is For Everyone írói kollektívája és ösztöndíjalapja kapja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beer is for EVERYONE 🍺 (@beerisforeveryone) által megosztott bejegyzés

Mau House Oyster palacknyitó

Bár az osztrigát hagyományosan inkább pezsgővel párosítják, az Oyster Bottle Opener a Mau House-tól tökéletes ajándék a sör és az osztriga szerelmeseinek. Ez a bronzból készült palacknyitó egy remek dekoratív ajándék. Mindegyik bárszekrényben ott a helye.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MAU-HOUSE (@mau_house) által megosztott bejegyzés

Sizzler

Kevés fájdalmasabb dolog van annál, mint amikor valamilyen oknál fogva az ember nem tud meginni egy üveg sört, és a maradékot ki kell önteni a lefolyóba. A Sizzler palackzáró kupakjával ennek vége. A kupak rozsdamentes acél háza szorosan rögzül a palack szájához, megakadályozva ezzel a buborékok elillanását és az ital elöregedését. Tökéletes ajándék a „pazarlók” számára.

Umami Mart

Címlapfotó: U2M Brand / Shutterstock