A friss világbajnok focista egészen különlegesen ünnepelheti a sikert

2022. december 21.

Az Argentínával most csúcsra jutott világbajnok focista a saját klubjánál különleges meglepetésben fog részesülni, ha visszatér a csapathoz.

Az angol Manchester City Football Club hivatalos pezsgőpartnere, a 2015-ben alapított Ballers Champagne a megállapodás részeként az Etihad Stadion prémium vendéglátóhelyein fogja felszolgálni a champagne-t a VIP vendégeknek.

Emellett lesznek még klubmárkás palackok is. A limitált kiadású Ballers Champagne Manchester City termékcsalád egyelőre két tételből áll. Jelenleg egy Brut (30% chardonnay, 30% pinot noir, 40% meunier) és egy rozé (szintén 30% chardonnay, 30% pinot noir, 40% meunier) pezsgővel büszkélkedhet. Szintén előrukkolnak egy gyűjtői kiadással (30% chardonnay, 70% pinot noir). Ennek palackja a klub jellegzetes égszínkék árnyalataiban fog pompázni, és egy bársonnyal bélelt, zongoralakkozott dobozban kerül majd forgalomba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BALLERS CHAMPAGNE (@ballerschampagne) által megosztott bejegyzés

Magát a pezsgőt egyébként a Ballers számára a Montagne de Reims-i La Maison Penet pezsgőháznál készítik.

A Ballers Champagne vezérigazgatója, Nathan Bullas a következőképpen nyilatkozott a különleges kollaborációról. „A legjobb sportteljesítményeket a kiválóság vezérli, és a prémium italok előállítására való törekvésünk és elkötelezettségünk során éveket fektetünk abba, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek soha nem engednek a magas színvonalból. Reméljük, hogy még sok trófeagyőzelmet ünnepelhetünk egy pohár Ballers Champagne-zal a kezünkben.”

Danny Wilson, a Manchester City ügyvezető igazgatója pedig hozzátette. „A Ballers Champagne a kiválóság és a siker értékeihez igazodva a legújabb márka, amelyet az Etihad Stadionban üdvözölhetünk, mivel új lehetőségeket kerestünk annak érdekében, hogy magasabb szintre emeljük a szurkolói élményt és a kínálatot a látogatóknak.”

Bár a csapat jelenleg csak második az angol bajnokságban, vagyis a Premier League-ben, így is van ok az ünneplésre. A csapat kötelékébe tartozik ugyanis az argentin Julián Álvarez, aki a válogatottal aranyérmet szerzett a nemrég befejeződött katari foci VB-n. A csatár ráadásul oroszlánrészt vállalt a győzelemben, a döntőig vezető úton 4 gólt is szerzett. Mindenképpen megérdemli tehát a friss világbajnok focista, hogy csapattársai a klubnál koccintsanak vele egyet valamelyik Ballers pezsgővel.

Címlapfotó: Fauzan Saari / Unsplash