Szuper nyári borok most 25% kedvezménnyel kaphatók!

2023. július 25.

Szakemberek által magasan pontozott üde tételek extra jó áron rendelhetők.

A VINCE júliusi Fehér trió válogatása ízig-vérig nyári borokat tartalmaz. Egy Habcsók, egy sauvignon blanc és egy pinot gris már a nevében is hordozza a frissesség, üdeséget, könnyedséget. Mindeközben válogatott tételekről van szó, a Vince Magazin tesztjén mindhárom legalább 16 pontot kapott a 20-ból a szakmai zsűritől. Hogy még tovább fokozzuk az izgalmakat: a Fehér trió borcsomagban a három bor 26 százalék kedvezménnyel vásárolható még és még egy ajándék Vince Magazint is küldünk hozzá. Szerintünk nem érdemes tovább várni, úgyhogy ide is másoljuk a linket, ahol közvetlenül megrendelhető a borcsomag. Az alábbi képre vagy szövegre kattintva rögtön meg elérhető a rendelési oldal.

Harsányi Habcsók 2022

Nyári üdeség járja körül a bor illatát, amelyben a körte dominanciája mellett citrusok, valamint lime-héj fedezhető fel, de beköszönnek egzotikus gyümölcsök is. Ahogy nyílik, úgy válik egyre inkább érezhetőbbé a házasítás muskotályos alkotóeleme.

Finom buborékszerkezet kényezteti a szájat, a kortyban is erőteljes körte érezhető, amelyre szépen csatlakozik rá a piros húsú alma. Az ízélményt komolyra hangolja a tokaji terroirra jellemző ásványosság; a kedves kis maradékcukor pedig a savakat segít kordában tartani.

Pompás nyári habzóbor a hétköznapokra, amely pont annyira behízelgő, hogy egyszerre bolondítja el az amatőr borkedvelők és a feketeöves borrajongók szívét. Szerencsére itt a mértéket is könnyű megtartani: csupán 11,5-es az alkoholja. Aperitifként, vagy a munkanap lezárásaként kiváló frissítő a tikkasztó hőségben.

Günzer Sauvignon Blanc 2022

Sauvignon blanc-hoz képest diszkrét, visszafogott illat, zöld spárgával, egzotikus gyümölcsökkel, sárga húsú körtével, amelyeket lágy fűszeresség keretez.

A korty az illathoz képest aromatikusabb, komplexebb. A kerek kortyban dominálnak az egzotikus gyümölcsök és a vilmoskörte, amelyeket fehér húsú grépfút, limehéj tesz kerekké. Közepes hosszúságú korty, kicsit kesernyébe hajló lecsengéssel.

A nyári időszak kedvez a könnyed, reduktív boroknak, a sauvignon blanc fajta pedig önmagában fogyasztva, vagy akár fröccsként is kiváló frissítő.

Androsics Pinot gris 2021

Tiszta, közpes intenzitású illat, melyben dominálnak az almás jegyek.

A kortyban az almás jelleg kiegészül némi citrusossággal. Kevés sósság felsejlik a korty végén, mely hosszú lecsengésű.

Könnyed, nyár esti beszélgetések mellé, vagy hideg előételek, friss halas ételek mellé tökéletes kísérőnek.

Pár kattintás és már érkezik is a borcsomag

Címlapfotó: zanilic / Unsplash