Fehér trió csomag

6.990 Ft / hónap

Tartalma:

Kovács Nimród Winery Battonage Chardonnay 2017

Pelle Pince Birtok Furmint 2021

Fehérvári Borbirtok Petit Somlo 2020

+ AJÁNDÉK VINCE MAGAZIN

 

Légy tagja exkluzív borcsomag előfizetői közösségünknek! Ha most fizetsz elő, még akár egy páratlan wellness pihenés is a tiéd lehet a soproni Fagus Hotelben. A szálloda négycsillagos élménnyel kényeztet: a nyeremény két főre szól, az egyéjszakás élmény mellett pedig félpanziós ellátást, korlátlan spa- és szauna használatot foglal magába.

3 készleten

Kategória:

Leírás

Az ikonikus burgundi világfajta, a chardonnay méltó helyet talált a napos, de hűvös Grand Superior minősítésű noszvaji Nyilasmár és Nagyfai dűlőinkben, elegáns savait a finom, hordós erjesztés és a seprőfelkeveréssel történő érlelés teszi teltté, krémessé.

A tavasz bora, egy alap hordós furmint a Pelle Pincétől, Mádról, melyben a remek savak mellett kiemelkedik a friss gyümölcsösség. Bár alig észrevehető, finom, értő hordóhasználatot is kapott.

A Petit Somlo a Somlói borvidék igazi esszenciája, benne a juhfark frissessége játszik az illatos fajták fűszerességével, buja gyümölcsösségével, amit a hordós aromák finomsága egészít ki. Illatába nyári gyümölcsökkel teli, nagyszüleink féltve gondozott kertjének emlékét megidézve.