Fehér trió csomag

9.190 Ft / hónap

Tartalma:

Lajver Borház Rajnai Rizling 2019, Szekszárd
Pajzos Tokaj Selection Hárslevelű 2019, Tokaj
Tornai Pincészet Nagy-Somlói Zenit 2022, Somló

VINCE MAGAZIN

12 készleten

Cikkszám: Vince fehér trió Kategória:

Leírás

FEHÉR TRIÓ CSOMAG TARTALMA:
Lajver Borház Rajnai Rizling 2019, Szekszárd
A rajnai rizling akkor igazán jó, ha le sem tagadhatja magát. Már az illatáról felismerni itt is, alma, fehér húsú őszibarack, egy csipetnyi benzinkutas hangulattal fűszerezve. A petrolosság érzete itt érték, benne van, hordozza az érettséget is. Kortyban értékes savak őrzik benne az életerőt. Az érlelt jegyek kapják viszont a hangsúlyt, lekerekedett, fogyasztásra érett állapotban bonthatjuk a palackot. Nem súlyos bor, de lassan kortyolandó, gondolatébresztő, hagyjunk időt felfedezni.

Pajzos Tokaj Selection Hárslevelű 2019, Tokaj
A hársra jellemző kedves, érlelt illatok nyitják a bort. Púderes, virágos, banános és sárgadinnyés illatok. Kortyban érett sárga húsú egzotikus gyümölcsök, birskompót, almapüré. Sima felszín, kerekség, szinte krémes textúra. Kiváló savak, érlelt ízek, tartalmas, komoly bor, hosszan kitartó utóízzel.

Tornai Pincészet Nagy-Somlói Zenit 2022, Somló
Tiszta, tükrös, halvány szalma sárgában halvány arany reflexek láthatók. A pohár oldalán egységes lábakban folyik le a bor, közepesnél magasabb viszkozitásról tanúságot téve. A tiszta, közepesen intenzív illatában érett sárgaalma, széna, egres és szárított rezeda mellett finom élesztős karakter is megjelenik. Kóstolva a korty száraz. Üdítő savérzet és finom citrus-karakter egészíti ki az illatban ígért jegyeket. Közepesnél hosszabb lecsengésében halvány vaníliás édességgel búcsúzik.

+Vince Magazin

Fizess elő borcsomagjainkra automatikusan megújuló előfizetéssel! Havonta megterheljük a bankkártyádat az aktuális borcsomag díjával, 9190 Ft-tal. 
Előfizetésedet akármikor lemondhatod belépést követően a Fiók menüpont Előfizetéseim pontjára kattintva!