Rendhagyó borkóstolóval folytatódik májusban a Vince Borműhely

2024. április 16.

Buborékos, külföldi, natúr és alkoholmentes tétel is kerül a poharakba a prémium kóstolón.

2024. május 19-én rendhagyó Vince Borműhelyre kerül sor a VIRTU Restaurantban. A MOL Campus 28. emeletén, Budapest lenyűgöző panorámájával a lábunk alatt A rozé ismeretlen arcai címmel rendezünk borkóstolót. (Jegyek az alábbi képre kattintva vásárolhatók meg.)

A rozéról a legtöbb borfogyasztónak él egy kép a fejében. Ennek megfelelően az emberek vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem. A május 19-i Vince Borműhely talán inkább az utóbbiakhoz szól. Ezen a kóstolón igyekszünk bebizonyítani, hogy a rozénak van létjogosultsága és hogy igenis szeretni való borkategória.

Ehhez a legkülönbözőbb prémium tételeket fogjuk bemutatni. A kóstolósorban lesz alkoholmentes rozé bor, buborékos rozé bor, nemzetközi rozé bor és natúr rozé bor is. Egy dolog nem lesz: szokványos, mindenki által ismert rozé.

A kortyok mellé természetesen a VIRTU exkluzív falatkái kerülnek felszolgálásra, egyszersmind bizonyítandó, hogy a különleges rozé borok a gasztronómiában is tökéletesen megállják a helyüket.

A jegyek már megvásárolhatók a 2024. május 19-én 18 órakor kezdődő A rozé ismeretlen arcai kóstolóra. Érdemes sietni, mert ezen az exkluzív Vince Borműhelyen is csak korlátozott számú borbarát lehet részese az élménynek. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, hogy együtt csodálkozzunk rá a rozék színes és fenséges univerzumára! Jegyek az alábbi képre kattintva vásárolhatók meg.

Címlapfotó: Wendy Rake / Unsplash