Pár óra alatt elkapkodták a szuper új édesség első darabjait!

2022. november 15.

Édesszájúak figyelem! Az új csokis édesség csak nemrég került piacra, de pár óra alatt elkapkodták az összeset.

csokoládé
Fotó: GCapture / Shutterstock

A cukormentes édességre specializálódott osztrák food tech cég, a NEOH egy rendhagyó cukormentes édességet dobott piacra Drageelinos néven. A csokis finomság RAF Camora bécsi rapper aláírásával ellátott szuper dizájnos csomagolásokban került a boltokba. Az énekes fél évvel ezelőtt vágott bele a közös munkába a NEOH-val, amikor egy nagyobb összeggel támogatta a céget – számolt be a hírről a falstaff oldala.

„Nemcsak azért fektettem be a NEOH cégbe, mert nagy rajongója vagyok a termékeiknek, hanem azért is, mert tetszik az elképzelésük. Az új terméket, a Drageelinos-t a csokoládéval bevont kekszek ihlették” – idézi RAF Camora rapapert a cikk.

“Hihetetlenül jól sikerült”

View this post on Instagram

A post shared by Drageelinos (@drageelinos)


„Úgy gondolom, hogy a termék hihetetlenül sikeres. Novemberben Ausztriában kezdünk, majd Svájcban folytatjuk. A jövő év elején pedig Németország következik” – folytatta az énekes.

Az alkotók szerint a csokoládéval bevont apró kekszek egy olyan „új csemegét kínálnak az édesszájúnak, amit lelkiismeret-furdalás és az ízek feláldozása nélkül fogyaszthatnak majd”. Az új édesség egyik különlegessége a NEOH által kifejlesztett, forradalmian új ENSO 16 nevű cukorhelyettesítő formula, ami lehetővé teszi, hogy a Drageelinos íze megegyezzen egy sima csokoládval, ám a vércukor görbéjén nem fog változtatni. A Drageelinos 40 grammos kiszerelésben kapható, 2,49 euróért (nagyjából 1000 forint) – olvasható a trenddetail oldalán.


Hamarosan ismét kapható az új édesség

View this post on Instagram

A post shared by Drageelinos (@drageelinos)

Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a vadonatúj NEOH snacket, sietniük kell, mert bemutatása után a Drageelinos azonnal elfogyott a polcokról. Jó hír, hogy a következő hetekben a NEOH webáruházból is meg lehet majd rendelni az újabb szériát.

Címlapfotó: Thomas Andreas / Shutterstock