33% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek az év egyik legjobban várt eseményére

2023. augusztus 14.

Egy különleges akció keretében hamarosan nagy kedvezménnyel vásárolhatók belépők. További részletek a cikkben.

Szeptember 7-10. között kerül megrendezésre az ősz kihagyhatatlan eseménye, az impozáns Budapest Borfesztivál. Magyarország mértékadó boros és gasztronómiai platformjaként a VINCE évről-évre saját standdal vesz részt a fesztiválon.

Idén különösen javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel a VINCE standot. Itt ugyanis – a megszokott finom borok és egyéb borral kapcsolatos „ínyencségek” mellett – már előjegyezhetők lesznek a november 18-i VINCE Gála jegyei. Márpedig akkora kedvezménnyel, amilyet a VINCE Gáláig többet már nem kínálunk.

Miért érdemes eljönni a VINCE Gálára? A szavaink helyett beszéljenek az alábbi képek, amik a 2022-es VINCE Gálán készültek, illetve további fotók IDE kattintva.

Hogyan lehet 34 százalékkal olcsóbban VINCE Gála jegyet venni?

Nincs más teendő, mint az említett Budapest Borfesztiválon személyesen felkeresni a VINCE standot. Vendégeink az adataik megadásával máris jogot szerznek a VINCE Gála Szuper Early Bird jegyének megvásárlására. A megadotte e-mail címre kiküldünk egy promóciós kódot, amivel az addigra már elérhető Early Bird jegyeinkből további kedvezményt lehet kapni.

Figyelem!

A kód kizárólag a rendezvény ideje alatt lesz éles, szept 11-én éjfélkor lezárjuk az akciót. Aki viszont idejében vásárol, az összesen 33 százalékot spórol. A Szuper Early Bird akció keretében a Vince Gálára szóló korlátlan fogyasztásra jogosító jegy 17.990 Ft helyett csak 11.990 Ft lesz.

Találkozzunk a Budapest Borfesztiválon majd 2023. november 18-án a VINCE Gálán.

Címlapfotó: Ruwansha Galagedara / Unsplash