Menjünk, amíg nem késő! Május 28-án bezár a népszerű magyar cukrászda…

2023. május 13.

A költségek és az alapanyagárak folyamatos emelkedése miatt a cukrászda jelen formájában sajnos tovább nem fenntartható – írják közleményükben.

2011-ben a budapesti Hollán Ernő utcai 45 négyzetméteres műhelyben indult a Desszert Neked cukrászműhely története. 2014-ben landolt a dizájnos és finom desszertjeiről, süteményeiről ismert hely a tágas Paulay Ede utcai üzletben. Az üzemeltető páros, Borszéki-Ékes Bea és Pálfi Zsuzsanna 2019-ben aztán a budai Allee bevásárlóközpontban is nyitottak üzletet. Úgy tűnt tehát, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Ezért is jött váratlanul a hír, hogy a töretlen fejlődés látszata ellenére nem fenntartható a vállalkozás. Olyannyira nem, hogy a napokban Facebook-bejegyzésben arról értesítették vendégeiket, az Allee-ban található bolt után a főhadiszállást is bezárják. Íme a szomorú értesítő:

Kedves Vásárlóink és Barátaink!

Az elmúlt időszakban igyekeztünk mindent megtenni, hogy a Desszert Neked cukrászműhelyt életben tartsuk. A költségeink és az alapanyagárak folyamatos emelkedése miatt azonban a cukrászda üzemeltetése jelen formájában sajnos tovább nem fenntartható.

A fentiek miatt az Allee-ban található üzletünk bezárását követően a Paulay utcában lévő üzletünket is bezárjuk. Még ebben a hónapban 05.28-ig nyitva tartunk, addig várunk Benneteket szeretettel egy utolsó Desszert.Neked élményre.

Búcsúzunk, de dolgozunk rajta, hogy valamilyen formában a jövőben ismét elérhetőek legyenek a süteményeink.

Reméljük, mihamarabb újra találkozunk.

Címlapfotó: David Holifield / Unsplash