Különlegességekkel készülnek a 2024-es tavaszi Etyeki Piknik szervezői

2024. április 07.

Rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak ez nem jelent mást, mint, hogy itt a tavasz! Ha tavasz akkor pedig Etyeki Piknik! Szakadjunk ki a hétköznapok szürkeségéből! Ami idén is biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék legjobb pincészeteinek színe-java.

Idén tavasszal is elmerülhetünk a hamisítatlan etyeki életérzésben és koccinthatunk a tavaszra. A 2024. április 13-14-i Etyeki Piknik a tavasznak állít méltó ünnepélyt, amelyhez a helyi pincék kinyitják ajtajukat és finomabbnál finomabb italokkal, minden korosztálynak szóló programokkal és persze ínycsiklandó ételekkel várják az idelátogató Piknikezőket.

Változatos kóstolócsomagok, pezsgő- és borkóstolás, pincetúrák és házi finomságok. A magyar és olasz konyha színe-java. Különleges brandyk és borpárlatok. Sajtkülönlegességek és hidegtálak. Csodálatos panoráma, falusi vendéglátás, délvidéki ízek és elképesztő sonkakülönlegességek. Gyümölcsborok, kézműves sörök. A sofőröknek pedig különféle alkoholmentes és alkoholmentesített italok.

A fantasztikus ételek és italok mellett pedig izgalmas zenei programokkal és hamisítatlan etyeki hangulattal várnak mindenkit.

Etyeki Piknik – fűben ülni szabad. A szervezők a Tavaszi Etyeki Piknik programját már elérhetővé tették a Piknik weboldalán és Facebook eseményében.

Címlapfotó: Kateryna Hliznitsova / Unsplash