A Magyarország legjobb szállodája címet egy borvidéki hotel nyerte el!

2023. január 31.

Magyarország legjobb szállodája kétkörös szavazáson nyerte el a rangos címet. A döntőben közel 25 ezer voksot kapott.

2022-ben a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa nyerte el a Magyarország legjobb szállodája címet. Mindez 2023 január 29-én derült ki, amikor ismertté vált a közönségszavazás eredménye. A hírről többek között a helyi, vagyis a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei újság oldala, a boon.hu számolt be.

Mint írják, hosszú menetelés volt a Tokaji borvidéken található hotelé. A verseny őszi, régiós fordulójában is versenybe szállt. A régiós összefogás eredményes volt, kimagasló szavazati többséggel lett a régiós nyertes Sárospatak szállodája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hotel Bodrog (@hotelbodrog) által megosztott bejegyzés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában létrehozott hotelversenyben 28 szálláshely indult el az ország 5 kiemelkedően fontos turisztikai térségéből 2022-ben. Ezekre 6 hónap alatt több mint 137 ezer voks érkezett. Az országos döntőben a legjobbnak ítélt 10 szálloda közül választhatta ki a közönség, hogy melyik legyen az Év Hotele elismerő díj büszke birtokosa. A sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa superior, amely a döntőben a szavazatok 18%-át szerezte meg. Az ezüstérmet szavazatok 16%-át megszerző visegrádi Royal Club Hotelsuperior kapta. A bronzérmet pedig a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelszerezte meg a szavazatok 15%-val.

A Hotel Bodrog csapata facebook oldalán reagált a hírre: „Nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért a régiós versenyben és a döntő során is! Ez egy hatalmas mérföldkő számunkra. A jövőben is minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy szállodánkban átélhessétek a tökéletes pihenés és feltöltődés élményét. Sárospatak különleges és egyedi történelmi hangulatával fűszerezve!”

Címlapfotó: Matthieu Joannon / Unsplash