Az Oroszlános Borbirtok kihagyhatatlan programjai

2023. július 29.

„A tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk” – hirdeti az Oroszlános Borbirtok és Hotel.

Kúriájuk alatt 400 éves történelmi borospince és bortrezor húzódik, mely része a borvidék legkiterjedtebb, Tállya alatt fekvő pincelabirintusának. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket, ha ellátogatunk hozzájuk, születésük helyszínén kóstolhatunk és párosíthatunk az ünnepi menühöz, borértő kollégáik segítségével.

30 hektár termőterületen, válogatott dűlőkben nevelkednek szőlőtőkéik az egészen fiataloktól a 150 évesig. Dűlőtúrákon fedezhetjük fel és közelebbről is megismerhetjük ezt a csodás területet. Náluk minden adott ahhoz, hogy a természet közelségében élvezhesük egymás társaságát egy finom bor és piknik finomságok kíséretében.

Art Wine Sunset Party az Oroszlános Borbirtokon

08.12-én csatlakozz a birtok csapatához egy naplementés dűlőpiknikre, ahol finom falatokkal, az Oroszlános Borbirtok boraival és zenei aláfestéssel gondoskodnak a felhőtlen hangulatról. Hogy kényelmesen élvezhessük a lenyugvó nap látványát, huppanjunk bele babzsákfoteljeik egyikébe és adjuk át magunkat a táj szépségének, a gasztronómia élvezetének és a minőségi kikapcsolódásnak!

Indulás: 18.00-tól, amihez az Oroszlánostól transzfert is biztosítanak!

Ha pedig megpihennénk az Oroszlános Borhotel kényelmes ágyaiban ezt is megtehetjük! Akár az idei Kerekdomb Fesztivál alatt is. Most a LION20 kuponkóddal a szobafoglalás árából 20% kedvezményt biztosítanak. Foglalás itt.

Címlapfotó és fotók: Oroszlános Borhotel