Ma van az utolsó nap, ma még mi dönthetünk!

2023. október 31.

2023. október 31-én tölthető ki utoljára a kérdőív.

A 2023. november 18-i Vince Gála a magyar bor ünnepe. A vendégek személyesen találkozhatnak Magyarország legjobb borászaival, kóstolhatják a legjobb hazai tételeket az eseménynek otthont adó Szépművészeti Múzeum falai között. A Vince Gála egyik csúcspontja idén is a Vince-díjak átadása lesz. A Vince-díj egy többkörös „verseny”. Az első kör, a kategóriánkénti szűkített listák összeállítása, ezt követi a közönségszavazás. Ez a szakasz ma zárul le, október 31-ig IDE KATTINTVA bárki leadhatja a szavazatát az egyes kategóriákon belül a kedvencére. A mai napon eldől, hogy az összesen 25 kategóriában melyik magyar borok, pincészetek, vendéglátóhelyek kapják meg a Vince-díjat.

Arra bíztatunk mindenkit, ma még használja ki a lehetőséget, adja le a szavazatát, majd november 18-án jöjjön el a Vince Gálára. A Vince Gálán ott lesz az összes kategória a szűkített (TOP3) listájára kerül tétel. Egyetlen belépő megvásárlásával  korlátlanul kóstolhatók lesznek, vagyis mindenki megerősítést kaphat, tényleg a neki legjobban tetsző borra adta le a szavazatát.

Szavazzunk még ma, majd ünnepeljük a jelölteket és a győzteseket 2023. november 18-án a Szépművészeti múzeumban a Vince Gálán, a magyar borok legnagyobb ünnepén.

Címlapfotó: Kaleidico / Unsplash