Van egy étterem a fővárostól két órányira, ahol 4 év hosszú a várólista!

2022. december 15.

Világrekord hosszú várólista van egy étteremben, ahova egy nagyon különleges fogás miatt járnak az emberek.

Fine dining éttermekben megszokott a várólista, akár a többhetes is. Ez azt jelenti, hogy csak több hétre előre lehet asztalt foglalni. A pubok ritkán tartoznak ebbe a csoportba, az egyik brit azonban egyenesen rekordernek mondhatja magát a „versenyben”. Aki a bristoli The Bank Tavernbe szeretne vasárnapi ebédre beülni, annak bizony jelenleg 4 évet kell várnia!

A Londontól 180 kilométerre található brit söröző nem csak a specialitása, vagyis a vasárnapi sült okán tett szert ilyen hihetetlen népszerűségre. (Sült-párolt hús, zöldség, krumpli, mártás és Yorkshire-puding kerül a tányérra.) Az elképesztővé duzzadt várólista nem kis részben a Covid miatti lezárásoknak köszönhető. A tulajdonos Sam Gregory már 2022. márciusban elmondta a Bristol Post oldalnak, átmenetileg lezárják a foglalási rendszert, hogy lecsökkenjen a 4 évnyi várakozási idő. (Amit egyébként saját Instagram-posztjuk alapján ők is nevetségesnek, mint csodálatra méltónak tartanak.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Bank Tavern (@thebanktavern) által megosztott bejegyzés

Szintén a felhalmozódott foglalások gyorsabb feldolgozása érdekében bevezettek egy negyedik vasárnapi turnust is. Immár 17 és 19 óra között is lehet vasárnapi sültet enni a The Bank Tavernben.

Címlapfotó: CA Creative / Unsplash