A Vince és a St. Andrea különös találkozására kerül sor májusban

2023. május 10.

Exkluzív helyszín, különleges borsor. Ezt kínálja a májusi Vince Borműhely, fókuszban a St. Andrea Szőlőbirtokkal.

2022 áprilisában elindult a Vince Borműhely, a borszerető közösség legújabb társasági eseménye. A Vince Borműhely több, mint egy hagyományos borkóstoló. Minden, ami bor. Hisszük, hogy egy palack bor mesél: borról, terroirról, történelemről. Egy palack bornak közösségépítő szerepe van és aki egyszer ráérez az ízére, még többet és többet akar. Emberekből, és ismeretekből is. Mi is így vagyunk ezzel, éppen ezért életre hívtuk a Vince Borműhelyt, ahol lehetőséget biztosítunk bárkinek, hogy borrajongók társaságában, remek borokat, ínycsiklandozó falatokat kóstolgatva mélyítse ismereteit, s kössön akár új barátságokat. (Az első alkalom, amiről beszámoló is készült, minden várakozást felülmúlt.)

Az első, nagysikerű Borműhely alkalmat követően máris megyünk tovább. Ezúttal Eger egyik legkedveltebb borászatát hozzuk el mindazoknak, akik szívesen fejlesztenék velünk boros ismereteiket. A St. Andrea Szőlőbirtok neve nem ismeretlen a fővárosi publikum előtt sem: több mint 20 éve kápráztatnak el bennünket lenyűgöző boraikkal, mára pedig két pesti egység is megkapta a birtok nevét. Éppen ezért következő Borműhelyünket a St. Andrea Skybarba hirdettük meg.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Mire lehet számítani a Borműhely x St. Andrea eseményen?

  • Kötetlen, jó hangulatra, garantáltan borszerető társaságra a főváros egyik legszebb panorámával rendelkező bárjában
  • A jelenlévők kapnak egy gyorstalpalót az Egri borvidékről, talajáról és két legismertebb házasításáról, a Bikavérről és az Egri Csillagról
  • Hat kiváló borra
  • Nyereményjátékra, értékes nyereményekkel

A Borműhely májusi mesterkurzusának szakmai előadója Berényi Oszvald, a St. Andrea Skybar étterem menedzsere

Dátum: 2023. május 16. 18h

Helyszín: St. Andrea Wine & Skybar – 1052 Budapest Deák Ferenc utca 5 Váci 1. Office Building Rooftop

Jó lesz igyekezni, mert jegyek már csak korlátozott számban kaphatók.