Boreszközök és gasztro bútorok a borkóstoláshoz, gasztronómiához

2022. december 18.

Különleges boreszközök nemes anyagokból, speciális gasztro bútorok. Kiváló ajándékötletek tárháza borbarátoknak és gourmet-knak az Optitechnél.

Az Optitech partnerei 1926 óta borászati, borkóstolásra és bor szervírozására alkalmas eszközöket gyártanak. Választékunk ez idő alatt a borászati segédeszközök specialistájává nőtte ki magát. Legújabb termékeiket magunk tervezik a modern borszakma egyedi és tömeges igényei szerint. Inspirációt jelentenek számukra a borászok, illetve maga a bor és egyfajta modern hedonizmus a borral kapcsolatban. A borászokkal együtt dolgozva ismerik meg igényeiket és tőlük szerzik elsődleges inspirációikat. A borászok tapasztalatai, szakmai kihívásaik és kitartásuk egyszerre nyűgözik le és irányítják a tervezőket.

Az Atelier du Vin szeretne részt venni korunk borkészítésének örömteli rituáléin, az előkészítésben és a felszolgálásban egyaránt. Meggyőződésük, hogy a borok és a borkészítés jobb megismerése csak fokozza a borkóstolás élvezetét, amitől csak további személyes élményekkel gazdagodhatunk. Természetesen előnyben részesítik a nemes fajtájú, minőségi borokat, melyek a természetesség és a szőlő feldolgozásának méltó tiszteletét követik. Finom borokat és jó kóstolást! A boreszközök és bútorok széles választéka megtalálható az Optitech oldalán. A kiválasztott termékek azonnal meg is rendelhetők online.

(promóció)
Fotók: Optitech