Közösség, exkluzív borok és helyszínek: megszületett a Vince Borműhely

2023. április 12.

Minden, ami bor: a 2023 tavaszán elinduló Vince Borműhely új szintre emeli a borral való találkozás élményét.

2022 őszén elindult a Vince platformja: online is visszatértünk a Vincés hagyományainkhoz, a prémium gasztronómiai tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz. Tettük mindezt természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő letisztult, átlátható formavilág és nyelvezet mentén.

Bort legritkábban iszunk egyedül, hiszen egy palack bort, vagy egy borbárban tett látogatás élményét szeretnénk megosztani hasonló érdeklődésű családtagjainkkal, barátainkkal, szeretteinkkel. Az új platformmal, az új platformon az egyik legfőbb célunk, hogy összehozzuk a borszerető közönséget, egy valódi közösséget hozzunk létre közreműködésükkel.

Több, mint borkóstoló

Ennek egyik első lépése volt a 2022-es, megújult Vince Gála, ahol minden tekintetben új szintre sikerült emelnünk a magyar borok ünnepét. Igazi társasági eseménnyé, közösségi élménnyé nemesítettük. A teltház és a siker megmutatta nekünk, törekvésünk találkozik az igényes, a világra nyitott, a kultúra minden formáját szomjazó borszerető emberek vágyaival.

A folytatásra sem kellett sokáig várni. 2023 tavaszán létrehoztuk a Vince Borműhelyt, a Vince tematikus borkóstoló sorozatát. A Vince Borműhely több, mint egy hagyományos borkóstoló. Minden, ami bor. Hisszük, hogy egy palack bor mesél: borról, terroirról, történelemről. Egy palack bornak közösségépítő szerepe van és aki egyszer ráérez az ízére, még többet és többet akar. Emberekből, és ismeretekből is. Mi is így vagyunk ezzel, éppen ezért életre hívtuk a Vince Borműhelyt, ahol lehetőséget biztosítunk bárkinek, hogy borrajongók társaságában, remek borokat, ínycsiklandozó falatokat kóstolgatva mélyítse ismereteit, s kössön akár új barátságokat.

Mire lehet majd számítani a Vince Borműhely eseményeken?

  • Kötetlen, jó hangulatra, garantáltan borszerető társaságra a főváros legmodernebb, legexkluzívabb boros rendezvényhelyszínein.
  • A legkiválóbb, kereskedelmi forgalomban nehezen elérhető borokra, a Vince Magazin tesztjeinek legjobb tételeire.
  • Változatos előadásokra különböző tematikák mentén, mindig más meghívott szakember, borász vezetése mellett.
  • Hasonló érdeklődésű társaságra, ahol könnyen barátságok alakulhatnak.
  • Valódi boros közösségi élményre.

Hogy ezek nem csak remények, azt az Etyeken tartott főpróba jól mutatja. A résztvevők még egy órával a zárás után is a pince előtt beszélgettek, annyira jól érezték magukat, annyira összecsiszolódtak.

Aki hasonló boros élményre vágyik, már jelentkezhet is az 2023. április 25-én megrendezésre kerülő első hivatalos Vince Borműhelyre. 2023. április 16-ig ráadásul Early Bird kedvezménnyel, mindössze 9900 forintért vásárolható meg a belépő az első Vince Borműhely mesterkurzusra. És ez még nem minden: aki az első alkalomra jegyet vált, az a következőnél további kedvezményre számíthat.

Találkozzunk a Vince Borműhely eseményein, hogy felejthetetlen élmények által váljunk a magyar borszerető közösség tagjává!

Címlapfotó: Helena Lopes / Unsplash