Varázsoljuk exkluzív élménnyé az idei ünnepek előtti nyüzsgést azoknak, akiket a legjobban szeretünk!

2023. december 11.

Egyszeri és megismételhetetlen ajánlatot és felejthetetlen pillanatokat tartogat a Szent István Bazilika lábánál megnyílt The-Bar Giftshop Pop-up Store mindazok számára, akik elegáns és egyedi élményekkel lepnék meg szeretteiket és saját magukat az év végi rohanásban. A belváros szívében előkelő zöldbársony ékszerdobozként felragyogó luxus italbutik nemcsak minőségi ajándékok beszerzésére kínál lehetőséget. Az érdeklődők december 6-a és 20-a között italkóstolást is foglalhatnak a hozzájuk legközelebb állóknak, sőt, egyedi készítésű parfümgyertyát is kapnak minden vásárlásuk mellé.

Nagyvárosi elegancia, minőségi pillanatok, kifinomult italok. Nem csupán az egyedülálló kínálat, de a magával ragadó atmoszféra és a szakértő vendéglátás is kihagyhatlan élménnyé teszi a Diageo Magyarország és a Zwack Unicum Nyrt. luxus pop-up üzletének kóstolóját. A kétféle csomagban elérhető, online regisztrációhoz kötött program során a szofisztikált ízek élvezete mellett egyedülálló ismeretekkel is gazdagodhatunk. Ráadásul – ahogy azt már a Johnnie Walker italtörténelméből is megtanulhattuk – a hölgyek szívének is kedves ital a whiskey. Így a lenyűgöző ízvarázslatnak köszönhetően nem kell Valentin-napig várnunk, hogy egy tökéletes ajándék formájában kifejezhessük érzelmeinket a szeretett nő iránt.

Fotó: The-Bar Giftshop Pop-up Store

A szakértők által vezetett kóstolás keretében az érdeklődők felfedezhetik a Don Julio 1942 tequila páratlan kézművességét, a 12 éves Singleton Dufftown maláta whisky selymesen gazdag ízét. Élvezhetik továbbá a Johnnie Walker Blue Label időtlen eleganciáját, valamint a Zacapa XO komplex, aszalt gyümölcsös-fűszeres zamatát. A kínálatban a 2023-as Scotch Whisky Special Releases kollekcióból olyan limitált számú whisky kuriózumok is helyet kapnak, mint a 14 éves Singleton of Glendullan, a 12 éves Roseisle, az 11 éves Oban, a NAD Talisker vagy a 2022-es kollekcióból származó 26 éves Cameronbridge.

Fotó: The-Bar Giftshop Pop-up Store

„A Diageo márka összeforrt a luxus és az érték fogalmával. Éppen ezért nem is találhattunk volna Budapestnél méltóbb helyszínt az első felsőkategóriás pop-up üzletünk megvalósítására. A magyar főváros gazdag kultúrájával, építészeti remekműveivel és folyton megújuló, de mindig ismerős arcával a karácsonyi időszakban még szebben ragyog. Külön öröm, hogy ebben a kivételes környezetben nyitott üzletünkkel nemcsak vásárlási lehetőséget, hanem különleges élményt és tudást is biztosítunk az érdeklődőknek. Megismerhetik az exkluzív márkák és termékek történetét, minőségét és ízét” – mondta Juliana Ballarin, a Diageo kelet-európai marketing igazgatója.

A 2023-as év végi hajrá tehát más lehet, mint a többi: tele stílussal, meghitt eleganciával és előkelő ízekkel. Mindössze rajtunk múlik, hogy a következő két hét folyamán örök emlékre váltsuk már az ünnepek előtti pillanatokat is.

További információért látogassunk el a december 6. és 20. között elérhető Pop-Up Store weboldalára.

Fotó: The-Bar Giftshop Pop-up Store

(promóció)
Címlapfotó: The-Bar Giftshop Pop-up Store