Egy igazi sztár is kóstoltat majd a ProWeinon

2023. március 16.

Hírnév és jól megérdemelt milliók: mibe fektetnek a legnagyobb sztárok? Nos, sokan közülük borba, az azonban már egyedülálló, hogy egyikük személyesen is kóstoltat az idei a ProWeinon.

A sztárok nem várnak addig, mint Márai Sándor, és már jóval az öregedés előtt is tudják, hogy pincét akarnak. Aligha kell bemutatni a filmmágnás Francis Ford Coppolát, akinek saját maga után elnevezett pincészetének borai itthon sem számítanak ritkaságnak. Nem kell egészen az Oscar-díjátadóig eljutnunk azért, hogy megkóstoljunk egy Brad Pitt féle Miraval bort – nálunk például a sarki közért is kínálja. Bon Jovi Hampton Watere itthon is kapható árucikk. Sokszor tűnik úgy, hogy a sztárok előszeretettel adják a nevüket ahhoz, hogy egy termék sikeres legyen, azonban a marketing kampány részükről ezzel lezártnak is tekinthető. Nincs így ezzel azonban az ausztrál popdíva, Kylie Minogue.

Kylie Minogue a Pro Weinon

A világ egyik legnagyobb borkiállítása, a ProWein, három év kényszerű kihagyás után idén ismét márciusban kerül megrendezésre (március 19-21). Már hetek óta sorra jelentik be a borászok, hogy ki mivel készül, kinél mikor van még szabad hely fogadóórákra. A minap pedig egy új bejelentés is történt: Kylie Minogoue személyesen is kóstoltat majd a ProWeinon.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue Wines (@kylieminoguewines)

Persze, aki figyelemmel kíséri az énekesnő boriparban befutott karrierjét, aligha lepődik meg ezen. Kylie Minogue az egyik legaktívabb híresség: jelen van a szőlőmunkáknál, segít összeállítani a borokat, sőt, ha kell, nem szégyelli szakmai irányban is fejlesztenie magát. Miként azt a Drinks Businessnek elmondta, eleinte voltak aggályai, hogy betolakodónak tartják majd. Nos, ha voltak is ilyen megjegyzések, az biztos, hogy aki végigtalpal egy ilyen kaliberű szakmai kiállításon akár csak néhány órát is, aligha tekinthető betolakodónak.

Kylie Minogue borai egyébként szép sikereket érnek el: az indulás óta több mint 8 millió palackot adott el. Míg a jövőben azt tervezi, hogy a champagne világában is tesz egy próbát, addig legutóbbi dobása, az alkoholmentes bor tavaly decemberben ment nagyot. Természetesen Amerikában, azonban ki tudja, talán nálunk is rákapnak a fogyasztók, ha ilyen szép sikereket zsebelnek be a pincészetek.

A Kylie Minogue Wines kínálatában a ProWeinon a Côtes de Provence, Languedoc, Gascony, Gambellera, Margaret River és Yarra Valley borait lehet majd megkóstolni a szerencsés látogatóknak.

Címlapfotó: Max Ducourneau/Unsplash