Mitiszol? Bort, szeretettel!

2023. december 13.

A Mitiszol? specialista borlelőhelyként 2006 óta foglalkozik prémium minőségű és természetes borok forgalmazásával és népszerűsítésével.

A Mitiszol? kínálatában 45 magyar és külföldi pincészetből származó tételek szerepelnek, utóbbiak javarészt kizárólagos forgalmazásban; csakúgy, mint a magyarok személyes kapcsolatok útján. A borok mellett megtalálhatóak portfóliójukban a hazánkban igazi kuriózumnak számító organikus párlatok, alkoholmentes borok, illetve sok egyéb prémium kiegészítő a minőségi borozáshoz.

Minden alaklomhoz kínálnak megfelelő borokat és pezsgőket, amik bőven túlmutatnak a kiskereskedelmi üzletekben megszokott választékon. Ráadásul a Westend első emeletén található Mitiszol? borüzlet és borbárban kóstolni is lehet a vásárlás előtt, hiszen minden héten más és más nyitott palackok várják a vásárlókat. A bolt kialakításánál – a konvencionális borbolt-rendszerekkel ellentétben – igyekeztek leképezni a személyesen rájuk jellemző borválasztási mechanizmust, így az egyik oldalon a mindennapok, a másik oldalon a különleges alkalmak borai foglalnak helyet.

bolt kirakata és bejárata, fölötte mitiszol felirat
Fotó: Mitiszol?

A boltban rendszeresek a nyitott kóstolók, melyeken az érdeklődők közvetlenül a borászokkal és borszakértőkkel találkozhatnak.

Akinek nem esik útba a Westend, annak sem kell csüggednie, hiszen a mitiszol.hu webshopon keresztül minden tétel házhoz rendelhető Budapesten és Pest megyében. A webshop segít a vásárlóknak abban, hogy a borokat ország, régió, szín és egyéb különleges paraméterek mentén tudják kiválasztani.

A közelgő ünnepek remek alkalmat adnak arra, hogy ellátogassunk a Mitiszol?-hoz akár személyesen, akár online és megtapasztaljuk a mainstreamen túlmutató borvalóságot!

Elérhetőség

cím: Westend, 1. emelet, 319. üzlet / +36 20 255 3333

web: mitiszol.hu

Facebook: https://www.facebook.com/mitiszol.hu

Instagram: https://www.instagram.com/mitiszol.hu

(promóció)
Címlapfotó: Mitiszol?