Reno Frissítőpont a Rosalia Borpikniken: hogy a négylábúak is élvezhessék az ízeket

2023. június 06.

A családunkkal minőségi időt együtt tölteni mindig felemelő érzés – beleértve persze a négylábú családtagokat is. Vessük bele magunkat a nyárba a Rosalia Borpikniken a kutyánkkal együtt, szürcsöljünk rosét a Városliget zöldellő lombkoronái alatt, és kerüljünk még közelebb egymáshoz bundás társunkkal!

Szeretnénk, hogy kutyusunk sok-sok éven át mindenhova elkísérjen? Szeretetünket nemcsak a közös programokkal tudjuk kimutatni, hanem bizony azzal is, ha optimálisan tápláljuk őt. Pontosan erre találta ki a Reno az Optimal Life 5 kutyaeledel-családját: hogy a kutya minden tápanyaghoz hozzájuthasson, amelyek segítenek biztosítani számára a hosszú, optimális életet.

Hogy mit is jelent az 5-ös szám az Optimal Life 5 névben? Vegyük sorra a Rosalia Borpiknik vendégeként!

  1. Természetes összetevők: nemcsak Mi élvezhetjük a természet adta kincsek ízét a zamatos borokkal, kutyusunknak is kijár a kényeztetés a teljes kiőrlésű gabonafélékkel és zöldségekkel.
  2. Életerő: nincs is szívet melengetőbb látvány, mint egy életerős, aktív kutya. Menjünk el közösen még sok Rosalia Borpiknikre, biztosítsuk kutyusunk számára azokat a tápanyagokat, amelyekkel energikus maradhat egy életen át!
  3. Erős csontok: ha kutyánkdnak ugrándozni támad kedve más négylábúakkal, nem kell őt félteni, hiszen a Reno Optimal Life 5 tápokban lévő D-vitamin segít az erős és egészséges csontozat fenntartásában.
  4. Fényes szőrzet: az Omega-6 zsírsavaknak és a cinknek köszönhetően bezsebelhetünk néhány bókot más kutyatulajdonosoktól a kedvencünk bundáját illetően.
  5. Szájhigiénia: ennek a kutyaeledelnek ropogós textúrája segít a lepedék eltávolításában. Fröccsözés és játék közben gyönyörködhetünk kutyusunk tökéletes fogsorában is!
kék háttéren fehér és fekete betűk
Fotó: Reno

Vár minden kutyatulajdonost a pikniken a RenoFrissítőpont kellemesen hűvös vízzel és néhány kutyajó falattal: hogy ne csak nekünk lehessen kulináris élmény egy ilyen esemény, hanem kedvenceknek is. Találkozzunk június 9-11. között!

(promóció)
Címlapfotó: Desirae Hayes-Vitor / Unsplash